Scut în apărarea lui Rareș Ilie. Cristi Săpunaru este convins că suma de transfer apărută în presă este cea reală

Ștefănescu Dragoș / 25.07.2022, 15:37
Scut în apărarea lui Rareș Ilie. Cristi Săpunaru este convins că suma de transfer apărută în presă este cea reală

Rareș Ilie a fost protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii din fotbalul românesc. Rapid l-a vândut pe Ilie la Nice contra sumei de 5 milioane de euro. Ulterior s-au iscat mai multe discuții în jurul sumei de transfer, mai multe voci invocând faptul că aceasta nu este reală. Revoltat de toate aceste speculații, Cristi Săpunaru a sărit imediat în apărarea lui Rareș Ilie.

Rareș Ilie, protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii din fotbalul românesc

Rapid a reușit cel mai spectaculos transfer al verii din fotbalul românesc. Giuleștenii l-au vândut pe Rareș Ilie (19 ani) la Nice, formație ce a plătit suma de 5 milioane de euro. Mai exact, clubul giuleștean a primit inițial 3 milioane de euro, urmând să încaseze încă 2 milioane sub formă de bonusuri.

Tranferul lui Rareș Ilie la Nice a luat prin surprindere lumea fotbalului românesc. Astfel, mai multe voci au comentat pe seama acestei mutări neașteptate, susținând că suma reală a transferului nu a fost cea  declarată.

Cristi Săpunaru sare în apărarea lui Rareș Ilie. ”Lăsați copilul în pace, să-și vadă de treaba lui!”

Revoltat de toate aceste speculații, Cristi Săpunaru a sărit imediat în apărarea lui Rareș Ilie. Căpitanul Rapidului susține că suma de transfer declarată de clubul vișiniu este reală, iar tânărul fotbalist trebuie lăsat în pace să se pregătească în liniște la noua sa echipă.

A fost ca și copilul meu la Rapid. Am văzut foarte mulți cunoscători de fotbal care sunt sceptici în privința transferului. Eu i-aș sfătui să-și vadă de treaba lor, să lase copilul în pace, este un pas mare, mai ales pentru fotbalul românesc, că un jucător a plecat din România pe o sumă destul de mare, și vă spun eu că suma este adevărată, indiferent de ce spun unii pe la televizor, am văzut și prin ziare tot felul de sume, zici că au luat parte la transferul lui.

Lăsați copilul în pace, să-și vadă de treaba lui și, poate, într-o zi vom fi mulțumiți de ceea ce face afară și de ce va face la echipa națională a României. Este un jucător foarte talentat și cred că asta a văzut o Românie întreagă”, a spus Cristi Săpunaru.

Rareș Ilie a impresionat în primul meci jucat pentru OGC Nice

Rareș Ilie a debutat în tricoul lui OGC Nice în meciul amical disputat contra celor de la AS Roma. Mijlocașul român a reușit să îl impresioneze pe Lucien Favre, tehnicianul lui Nice. Acesta este de părere că Ilie poate evolua și ca număr nouă la echipa franceză.

Nu a fost rău, nu a fost rău deloc. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă, în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine.”, a declarat Favre, pentru site-ul lui OGC Nice.