Se anunță vremuri grele pentru Ianis în Scoția! Ce super mutare anunță presa din Scoția

Radu Bordei 27.01.2021, 12:06
Se anunță vremuri grele pentru Ianis în Scoția! Ce super mutare anunță presa din Scoția

Se anunță vremuri grele pentru Ianis în Scoția! Rivala Celtic este foarte departe de liderul din Scoția. 23 de puncte despart pe Celtic de rivala Rangers, iar echipa lui Ianis Hagi are cale liberă spre titlu în Scoția. Fanii alb-verzilor sunt dezamăgiți de faptul că supremația în Scoția este gata să se termine.

De aceea șefii clubului caută soluții pentru a reveni cât mai repede în top și clubul este pregătit să copieze rețeta rivalilor. Dacă Rangers a avut succes cu un manager tânăr din Anglia, cei de la Celtic se gândesc să aleagă aceeași soluție. Iar conducătorii au ales deja un înlocuitor pentru Neil Lennon, este un nume mare în Premier League.

Se anunță vremuri grele pentru Ianis în Scoția! Celtic pregătește mutarea câștigătoare

Aventura lui Frank Lampard la Chelsea s-a terminat mai repede decât se aștepta cineva. Managerul englez a reușit un prim sezon foarte bun la londonezi, unde, alături de o echipă tânără, a reușit prestații excelente. Chelsea a prins primele 4 locuri și a jcuat finala Cupei Angliei, fără să fi efectuat niciun transfer.

Lampard și Gerrard se pot duela și în Scoția

Problemele au apărut în vară. Chelsea a investit 250 de milioane de euro în transferuri și a adus vedete precum Havertz, timo Werner sau Zyech. Din păcate, au crescut și pretențiile și Lampard nu a avut timp să integreze rapid pe noii veniți în echipă. Rezultatele n-au fost cele dorite și Lampard a plătit cu postul. 

Presa din Anglia anunță că managerul nu va rămâne mult timp fără job.

Este dorit de Celtic și Newcastle

La Newcastle managerul Steve Bruce nu mai are viață lungă. Echipa este în luptă la retrogradare, iar jocul neinspirat i-a mâniat pe fani. Lampard ar putea fi o soluție ideală pentru „coțofene”, dacă patronul Mike Ashley va decide să se despartă de Bruce.

O altă variantă, însă, o reprezintă Celtic. Neil Lennon a fost confirmat din nou, dar este greu de crezut că la vară va mai fi pe banca scoțienilor. Aceasta ar putea fi soluția ideală pentru managerul englez.

Celtic și Rangers sunt cluburi uriașe, cu foame de trofee și mulți fani. În plus are exemplul lui Steven, la Rangers. Este presiune, dar dacă i s-ar acorda timp, Frank ar putea face lucruri excelente la Celtic. Este presiune mare, dar lui îi place asta. Nu se compară cu ce a aavut la Chelsea, a declarat fostul atacant al Angliei, Darren Bent.

Iar Lampard ar putea relua duelul cu fostul său rival de la Liverpool, Steven Gerrard. Dacă va mai continua din vară, Ianis Hagi va avea un rival pe măsură la Celtic.

Urmăriți Playsport.ro și pe