Se consultă Edi cu Anghel Iordănescu? Ilie Năstase aruncă săgeți otrăvite către noul antrenor de la FCSB

Giosanu Catinca / 20.08.2021, 14:59
Se consultă Edi cu Anghel Iordănescu? Ilie Năstase aruncă săgeți otrăvite către noul antrenor de la FCSB

Nici bine nu s-a instalat pe banca tehnică a jucătorilor roș-albaștrii că deja a început să fie atacat Edi Iordănescu. Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, pune la îndoială calitățile noului antrenor de la FCSB.

”Nu știu dacă va putea să se abțină”

Ilie Năstase este de părere că Gigi Becali a făcut un lucru excelent atunci când a luat decizia de a-l instala pe Edi Iordănescu în funcția de antrenor principal al FCSB. Doar că nu crede că Iordănescu Jr. nu se va consulta și cu tatăl său. În plus, el a apreciat că îi va fi foarte greu lui Gigi Becali să își respecte promisiunea făcută către antrenor, adică să se abțină de la a comenta evoluția jucătorilor și a tehnicianului în spațiul public.

Este un lucru bun. Gigi nu l-a adus numai pe Edi, l-a adus și pe Anghel Iordănescu. Discută cu tatăl lui. Edi e un antrenor foarte bun. Trebuia mai de mult făcută treaba asta, de la începutul campionatului.

Propietarul își ia un manager, își ia un antrenor și el răspunde. Nu trebuie amestecată una cu alta. Nu știu dacă Gigi va putea să se abțină. Pe el trebuie să îl întrebați. Poate e ultima confesiune. E bine dacă a zis așa.”, a spus Ilie Năstase, la Pro X.

Edward Iodănescu, despre celebrele clauze din contract

Edi Iordănescu a dezvăluit că nu a dorit, inițial, să semneze cu FCSB, dar modul în care Gigi Becali a pus problema și ce i-a transmis lui Vali Argăseală l-a convins. De asemenea, tehnicianul a vorbit despre celebrele clauze din contract. Despre jucători, el a afirmat că cine nu respectă regulile, va fi exclus din lot.

Niciodată nu voi accepta ifose sau mofturi, ei trebuie să se antreneze. Am spus: Inclusiv suporterii, cărora le sunt dator pentru primire, le spun că am venit să readuc spiritul. Dar cine crede că într-o zi două vor fi schimbări majore, se înșeală. Să se încarce cu răbdare. Tactica nu se schimbă de pe o zi pe alta. Vreau disciplină maximă, când echipa este la antrenament, nimeni nu face nimic altceva decât să susțină activitatea. M-am asigurat că băieții înțeleg că pentru mine seriozitatea și profesionalismul fac diferența. Cine nu se va implica, se va exclude singur

Contractul este foarte complex, se ating cam toate punctele. Scopul meu e să câștig bani din performanță, nu din amenzi și clauze, cum a fost și la CFR. Eu nu mi-am dorit banii ăia. Nu am venit aici ca la final de lună să rup o chitanță și să i-o trimit patronului. Obiectivul rămâne titlul, eu am venit pentru asta, nu pentru locul 2 sau 3”, a declarat Edi Iordănescu, în prima conferință de la FCSB.