EXCLUSIV. Despărțirea lui Ion Țiriac de Sorana Cîrstea pare să nu mai fie un simplu zvon: „E pentru prima dată când aud că Ion Ion s-ar recăsători”

Moldoveanu Camelia 30.05.2022, 09:28
EXCLUSIV. Despărțirea lui Ion Țiriac de Sorana Cîrstea pare să nu mai fie un simplu zvon: „E pentru prima dată când aud că Ion Ion s-ar recăsători”

Relația dintre Ion Țiriac și Sorana Cîrstea pare să fi ajuns la final. În timp ce toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, omul de afaceri s-a reapropiat de fosta soție, Ileana Lazariuc. Mai mult, se pare că Ion Ion nu a plănuit niciodată să o ducă la altar pe femeia care i-a fost alături în ultimii ani.

Ion Țiriac își dorește să rămână burlac. Despărțirea de Sorana Cîrstea pare a fi aproape

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în 2017, după o relație frumoasă din care au rezultat doi băieți. Cu toate că abia în 2019 Țiriac Jr. a anunțat divorțul, zvonuri au tot existat în cei doi ani. Mai mult, existau deja informații potrivit cărora fiul miliardarului român se întâlnește cu Sorana Cîrstea.

Ion Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea au preferat să fie discreți, evitând mereu să apară în public împreună. Însă, cei doi au fost dați de gol de apropiați, mici detalii sau comentarii lăsate pe rețelele de socializare. La începutul acestui an,  la turneul de la Adelaide, camerele video au surprins momentul în care jucătoarea de tenis părăsea terenul învinsă și era consolată de iubitul ei, Ion Ion.

Semnele păreau a fi bune și clopotele de nuntă se auzeau tot mai puternic, până de curând. Ion Ion Țiriac nu s-a sfiit să împartă „bezele”, în public, cu fosta soție, Ileana Lazariuc. Totuși, dacă omul de afaceri decide să-și întemeieze o nouă familie, cine altcineva ar fi mai potrivit ca naș dacă nu Ilie Năstase.

Întrebat dacă este pregătit să-i cunune pe Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea, Ilie Năstase a avut un răspuns surprinzător, răspuns care nu face altceva decât să întărească zvonul despărțirii:

Nu m-a contactat nimeni pentru așa ceva! E pentru prima oră când aud că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători. Nu pot face niciun comentariu, fiindcă nu știu despre ce este vorba..În plus, sunt la Roland Garros, cu o altă agendă personală. Dar dacă mi-ar propune, aș accepta cu ceamai mare plăcere. E că și copilul meu”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Dialog surprinzător între Ileana Lazariuc și fostul soț

Sorana Cîrstea nu a reușit să se impună la Roland Garros. Deși a fost susținută de Ilie Năstase, Nadia Comăneci, sportiva din Târgoviște nu a putut să treacă de americanca Sloane Stephens. Sori a fost învinsă cu 6-3, 2-6, 0-6.

Pare a fi o perioadă grea pentru sportivă din toate punctele de vedere. Ion Ion Țiriac i-a oferit lovitura de grație, postând pe Instagram „bezelele” pe care și le împarte cu fosta soție, Ileana Lazariuc.

După ce a sărbătorit ziua de naștere a bunei ei prietene Lili Sandu, Ileana Lazariuc a aruncat o privire prin arhiva foto și a dat peste o poză realizată de Ion Țiriac Jr. în trecut. Frumoasa moldoveancă nu s-a putut abține și a postat totul pe InstaStory, explicând acel moment:

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea și câteva fete la plajă.

Ion Ion Țiriac i-a oferit imediat o replică, una dureroasă pentru Sorana Cîrstea:

Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri.

Necruțătoare cu Sorana Cîrstea, Ileana Lazariuc a continuat „dialogul” cu fostul soț în văzul tuturor:

A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai spus frumoasa moldoveancă.

„Bezele” între Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac
„Bezele” între Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac