Se încheie telenovela Constantin Budescu. Jucătorul Astrei e ca și transferat!

Catinca Giosanu 24.01.2021, 09:05
Se încheie telenovela Constantin Budescu. Jucătorul Astrei e ca și transferat!

La cei 31 de ani ai săi, Constantin Budescu a primit o ofertă de nerefuzat din Turcia. S-a întâmplat după ce jucătorul Astrei a anunțat că nu semnează cu FCSB pentru a fi sigur în continuare că Ioan Niculae îl va lăsa să evolueze pentru Astra până la finele sezonului. Tot atunci îi va expira și contractul cu giurgiuvenii.

Se negociază transferul lui Constantin Budescu

În ultima perioadă de timp, fotbalistul român care în prezent evoluează pe postul de mijlocaș pentru formația FC Astra Giurgiu a trezit interesul mai multor echipe. Și asta pentru că sportivul mai are contract până în vară cu FC Astra Giurgiu.

E adevărat, actualul angajament e valabil până la vară”, a explicat Dani Coman pentru Digi Sport.

Potrivit sursei anterior citate, un oficial de-ai clubului din Giurgiu se află în Turcia, unde negociază transferul lui Budescu. Se pare că că Budescu e cel mai aproape de Kayserispor. Mijlocașul ofensiv al Astrei mai e dorit de Rizespor și Ankaragucu, ambele din prima liga din Turcia.

Totodată, jucătorul formației antrenate de Eugen Neagoe e dorit și de FCSB. Problema este însă că Becali nu-l vrea decât gratis, din vara. Latifundiarul din Pipera nu este  dispus să achite vreun ban către Astra pentru a-l aduce de acum.

Din informațiile noastre, se negociază acum pentru trecerea lui Budescu la Kayserispor”, a spus Vali Moraru.

Constantin Budescu, transferat în Turcia
Constantin Budescu ar putea fi transferat în Turcia

Constantin Budescu are de recuperat de la Astra Giurgiu 200.000 de euro

Cu toate că este pregătit să negocieze cu orice echipă, Constantin Budescu nu se grăbește să plece de la Astra. Sportivul român mai are niște bani de recuperat de la echipa la care evoluează în prezent. În cazul în care ar pleca acum, el ar putea pierde salariile pe care încă nu le-a recuperat.

Cu domnul Gigi Becali la fel, mi-a spus că mă vrea la Steaua (n.r – FCSB), dar trebuie să vorbească cu cei de la Astra.

Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg. Dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase. Nu e numai după mine, mai am contract 5 luni. Este adevărat, pot semna cu orice echipă, dar dacă o să semnez şi nu mă lasă (n.r. – patronul Astrei), probabil o să stau pe aici şi n-o să joc. Vom vedea”, a declarat Budescu.

În total, fotbalistul mai are de primit de la Ioan Niculae în jur de 200.000 de euro.

La ultimele actualizări făcute de publicația de specialitate Transfermarkt, Constantin Budescu a fost cotat la 2 milioane de euro. Dacă va ajunge în Turcia, ”Budi” ar putea întregi un grup consistent de foști jucători de la Astra care sunt acum la Kayseri. Denis Alibec, Săpunaru și Silviu Lung încearcă să o salveze pe Kayserispor de la retrogradare.

Urmăriți Playsport.ro și pe