Se îngroașă gluma în cazul lui Messi. Amenințarea boxerului mexican luată în serios de fostul coleg al argentinianului

Pintilie Iosif 28.11.2022, 18:42
Se îngroașă gluma în cazul lui Messi. Amenințarea boxerului mexican luată în serios de fostul coleg al argentinianului

Lionel Messi are probleme, după ce a intrat într-un scandal cu fanii din Mexic. Argentinianul s-a certat cu boxerul Canelo Alvarez (32 de ani). Cel din urmă l-a amenințat pe starul lui PSG.

Cesc Fabregas îi ia apărarea lui Leo Messi

Argentina s-a impus în fața lui Mexic. ”Pumele” au marcat de două ori în poarta lui Ochoa. După meci, a apărut o filmare cu Leo Messi, cale calcă involuntar un tricoul al naționalei Mexicului.

După popularizarea acestor imagini, Canelo Alvarez l-a amenințat pe Leo Messi. Cesc Fabregas, fostul coleg al lui Lionel Messi de la FC Barcelona, i-a luat apărarea argentinianului în acest scandal.

„Nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un meci. TOATE tricourile, chiar și cele pe care le purtăm în timpul jocului, sunt puse pe podea și sunt spălate ulterior.

Cu atât mai mult atunci când sărbătorești o victorie importantă”, a scris Cesc Fabregas, pe Twitter, răspunzând la mesajul boxerului.

Sergio Aguero, alături de Leo Messi

Lionel Messi este susținut și de cel mai bun prieten al său. Kun Aguero, coleg cu multiplul câștigător al Balonului de Aur în naționala Argentinei, dar și timp de câteva săptămâni la Barcelona, l-a susținut pe acesta în disputa cu celebrul pughist.

„Domnule Canelo, nu căuta scuze sau probleme, în mod clar nu ai habar de fotbal și de ceea ce se întâmplă într-un vestiar. Întotdeauna după ce se termină meciurile tricourile sunt întotdeauna lăsate pe podea din cauza transpirației și după, dacă vezi bine, se mișcă pentru a-și scoate gheata și fără să vrea atinge tricoul”, a scris Aguero pe Twitter.

Messi l-a supărat pe Canelo Alvarez

Sâmbătă seară, Argentina a învins Mexic cu scorul de 2-0 și păstrează șanse mari de calificare în optimile Cupei Mondiale din Qatar. La finalul partidei, la vestiare, Lionel Messi a făcut un gest care a produs furia boxerului Canelo Alvarez. Pugilistul chiar l-a amenințat pe starul argentinian într-o postare pe rețelele de socializare.

Argentina a învins sâmbătă seară Mexic cu scorul de 2-0 în cadrul Grupei C de la Cupa Mondială din Qatar. Lionel Messi a fost eroul partidei, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. În urma acestui succes, argentineinii păstrează șanse mari de calificare în optimile competiției. De cealaltă parte, Mexic a rămas pe ultimul loc al grupei, însă nu este eliminată din competiție.

Multiplul campion mondial, mexicanul Canelo Alvarez, îl acuză pe starul argentinian că a fost lipsit de respect față de tricoul naționalei Mexicului. Mai mult, Alvarez i-a transmis un mesaj amenințător lui Messi.

”L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi”, a scris Alvarez pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe