Se întâmplă la o echipă din play-off: le-a fugit atacantul din cantonament! ”I-am dat o pâine să mănânce. Cer să fie suspendat!”

Catinca Giosanu 14.01.2021, 17:53
Se întâmplă la o echipă din play-off: le-a fugit atacantul din cantonament! ”I-am dat o pâine să mănânce. Cer să fie suspendat!”

Atacantul Hamidou Keyta a fugit din cantonamentul lui FC Botoșani. Și asta, cu doar o zi înainte de disputa cu FC Argeș. Valeriu Iftime va cere urgent suspendarea fotbalistului!

FC Botoșani a rămas fără atacant. Hamidou Keyta a fugit din cantonament

La cei 26 de ani ai săi, atacantul francez, Hamidou Keyta, a fugit din cantonamentul lui  FC Botoșani, cu 24 de ore înainte de meci.

Am aflat în seara asta că și-a luat ghetele și a fugit din cantonament. Are ofertă din Turcia, din ce am înţeles prima ligă, dar nu o să-i dau drumul. Nu e posibil să te comporţi în felul ăsta după ce te-am luat de nicăieri şi ţi-am dat o pâine. O să cer chiar şi suspendarea lui, oricum nu-i dau drumul la turci”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

Atacantul Hamidou Keyta a fugit din cantonament
Atacantul Hamidou Keyta a fugit din cantonament / Sursa Foto: gsp.ro

Gică Hagi nu l-a păstrat pe Keyta în lot

Hamidou Keyta a ajuns în România în 2018, atunci când a fost adus de impresarul Anamaria Prodan la Dunărea Călărași. Ulterior, el a fost luat de Viitorul. Și asta, după un singur sezon petrecut la Călărași. Cu toate acestea, dobrogenii au renunțat la serviciile sale după 2 luni, Gică Hagi fiind dezamăgit de prestația atacantului. Astfel, Keyta a ajuns la FC Botoșani, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase de gol în primul sezon, în 25 de meciuri.

Înainte să ajungă în România, fotbalistul a jucat doar în Franța. El și-a început cariera la Auxerre, apoi a evoluat pe rând pentru Le Havre B, Trelissac, Saint-Etienne B și FC Chambly.

Cine este atacantul care a fugit din cantonament cu doar o zi înainte de meci

Hamidou Keyta este cel mai în formă fotbalist ofensiv din Liga 1. Cota francezului a ajuns să fie de 700.000 euro, după ce la începutul sezonului francezul valora doar 200.000, arată publicația online Transfermarkt.

El are 9 goluri stagionale. Cinci dintre ele au venit în ultimele 4 etape. Hamidou Keyta este al doilea cel mai bun marcator, după Dennis Man. Cu toate acestea, în momentul în care totul părea să meargă perfect, francezul a comis un gest inexplicabil. Atacantul a fugit din cantonamentul formației antrenate de Marius Croitoru, pentru a forță o mutare în Liga I din Turcia.

Urmăriți Playsport.ro și pe