Se întărește FC Voluntari cu un portar cu experiență. Cine este noul jucător al formației ilfovene

Octavian Vasilescu 10.06.2022, 21:51
Se întărește FC Voluntari cu un portar cu experiență. Cine este noul jucător al formației ilfovene

FC Voluntari l-a transferat pe portarul Octavian Vâlceanu (25 de ani). Acesta a rămas liber de contract după ce Gaz Metan Mediaș a fost lovită puternic de probleme financiare.

Octavian Vâlceanu va purta tricoul cu numărul 1 la FC Voluntari. Ilfovenii au terminat pe locul 4 în play-off-ul precedent și au jucat finala Cupei României. Sepsi OSK a învins FC Voluntari în ultimul act, scor 2-1.

Octavian Vâlceanu a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari a emis un comunicat cu privire la transferul lui Octavian Vâlceanu:

În vârstă de 25 de ani, Octavian a mai evoluat în Liga 1 pentru formațiile Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș pentru care a jucat în 83 de partide în Liga 1.

Noul nostru goalkeeper va purta numărul 1 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează «Bun venit!» și îi dorește să aibă parte de evoluții excelente”, anunță FC Voluntari.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Octavian Vâlceanu se ridică la 700.000 de euro.

Pe lângă Octavian Vâlceanu, clubul a anunțat recent și transferurile lui Mihai Răduț și Salvatore Marrone. Aceștia aveau deja un acord cu gruparea din Ilfov, iar acum au semnat contractele și au fost prezentați oficial.

Adam Nemec, Lukas Droppa și Helder Tavares au semnat și ei noi contracte, astfel că vor rămâne la club și în sezonul 2022/2023.

Liviu Ciobotariu rămâne la echipă

FC Voluntari a avut un sezon aproape perfect sub conducerea lui Liviu Ciobotariu. Tehnicianul și-a prelungit contractul cu clubul din Ilfov, pentru încă un sezon.

Ilfovenii au evoluat în premieră în play-off-ul Ligii 1 sub comanda lui Ciobotariu.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că FC Voluntari a semnat un nou contract cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

Mister, împreună cu staff-ul său, format din : Adrian Iordache ( antrenor secund), Mihai Ștețca ( antrenor cu portarii) și Lucian Păun ( preparator fizic) vor pregăti FC Voluntari și în sezonul 2022/2023″, a transmis clubu.

Urmăriți Playsport.ro și pe