EXCLUSIV. Octavian Vâlceanu, furios după despărțirea de Gaz Metan: „Am renunțat la toți banii!”

Octavian Vasilescu 15.02.2022, 17:42
EXCLUSIV. Octavian Vâlceanu, furios după despărțirea de Gaz Metan: „Am renunțat la toți banii!”

Clubul Gaz Metan Mediaș se află pe marginea prăpastiei, iar o parte dintre jucători au renunțat la banii pe care ar fi trebuit să-i încaseze pentru a se transfera în aceste zile.

Nouă jucători de la Gaz Metan Mediaș și-au reziliat contractele, luni seară, iar acum au termen cinci zile să se transfere. În caz contrar, aceștia sunt obligați să revină la Gaz Metan, însă nu vor mai avea dreptul să solicite plata restanțelor salariale.

Octavian Vâlceanu a plecat de la Gaz Metan: „Am renunțat la toți banii”

Printre cei nouă jucători se numără și portarul Octavian Vâlceanu (25 de ani), care nu vrea să mai audă de Gaz Metan. Acesta negociază cu mai multe cluburi după ce a rămas liber de contract și a vorbit despre situația de la Mediaș:

„Am reziliat aseară, au rămas încă vreo zece jucători din ce am văzut. În rest vor fi numai juniori. Noi, cei care am reziliat acum, am renunțat la toți banii pe care trebuia să-i primim! Doar ca să mai putem prinde un transfer acum. Eu am discuții cu câteva echipe din Liga 1 și din străinătate.

Ne-au pus clauză ca până sâmbătă seară să semnăm cu alte echipe, altfel suntem obligați să ne întoarcem la Mediaș, pe același salariu, dar fără să mai primim banii din urmă. Ceva incredibil! Când am venit aici se discuta despre intrarea în play-off, dar s-au schimbat multe lucruri între timp”, a spus Octavian Vâlceanu, pentru Playsport.ro.

Cei nouă jucători care s-au despărțit de Gaz Metan Mediaș în ultimele ore sunt: Octavian Vâlceanu, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Ioan Filip, Gabriel de Moura, Vlad Morar, Mihai Lixandru, Patricio Matricardi și Răzvan Horj. Aceștia trebuie să semneze cu alte cluburi până sâmbătă, în caz contrar se vor întoarce la Mediaș.

Gaz Metan Mediaș ocupă locul 14 în Liga 1, cu 24 de puncte. Echipa antrenată de Ilie Poenaru se va duela cu Dinamo în etapa cu numărul 27, vineri, de la ora 19:55.

Dinamo vrea să transfere 3 jucători de la Gaz Metan Mediaș

Dinamo vrea să profite de situația de la Mediaș și negociază cu trei jucători care și-au reziliat contractele cu Gaz Metan. Pe lista lui Flavius Stoican se află Christian Irobiso (28 de ani, atacant), Răzvan Grădinaru (26 de ani, mijlocaș) și Gabriel de Moura (33 de ani, fundaș).

De Moura ar urma să-l înlocuiască pe Marius Tomozei (31 de ani), care a suferit o ruptură de ligamente în cadrul meciului FC Botoșani – Dinamo, scor 4-0.

Urmăriți Playsport.ro și pe