Se lasă cu scandal între FC U Craiova și Botoșani. Croitoru vrea să își aducă fostul elev din Moldova în Oltenia

Octavian Vasilescu / 25.06.2022, 21:29
Se lasă cu scandal între FC U Craiova și Botoșani. Croitoru vrea să își aducă fostul elev din Moldova în Oltenia

Marius Croitoru (41 de ani) este noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948, iar acum vrea să „fure” un jucător de la FC Botoșani.

Croitoru a plecat în această vară de la Botoșani, după trei ani petrecuți la clubul condus de Valeriu Iftime. Acum, antrenorul vrea să transfere jucători din Moldova. ProSport anunță că Jaja Silva (23 de ani) se află pe lista oltenilor de la FC U Craiova 1948.

Marius Croitoru vrea să-l transfere pe Jaja Silva

Extrema Jaja Silva a ajuns în România la insistențele lui Marius Croitoru, iar acum ar putea semna cu FC U Craiova 1948. Brazilianul nu s-a prezentat la reunirea echipei FC Botoșani, iar acum ar avea pe masă o ofertă de la Craiova.

Jaja Silva a fost adus la Botoșani direct din Brazilia, de la Boavista. El a marcat cinci goluri pentru moldoveni, în 27 de meciuri disputate în Liga 1.

Se pare că Marius Croitoru i-a cerut lui Adrian Mititelu să-l transfere acum pe Jaja Silva, deoarece contractul său cu FC Botoșani va expira pe 30 iunie.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a jucătorului se ridică la 500.000 de euro.

Marius Croitoru, noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru a părăsit FC Botoșani după trei ani. El a antrenat în Moldova din iunie 2019 și până în acest an, devenind astfel cel mai longeviv tehnician din Liga 1.

Ca antrenor, Croitoru a ajuns de două ori în play-off cu FC Botoșani. În sezonul recent încheiat a ratat dramatic calificarea în play-off. FC Argeș a învins la Botoșani în ultima rundă din sezonul regulat, iar moldovenii au picat în play-out. Acest eșec a dăunat legăturii dintre Croitoru și patronul Valeriu Iftime.

Tehnicianul a condus FC Botoșani în 115 meciuri în Liga 1. Cu el pe bancă, moldovenii au câștigat 45 de meciuri, au remizat de 35 de ori și au cedat în 35 de partide.

În locul său, Valeriu Iftime l-a angajat pe Mihai Teja, fost antrenor la FCSB.