Se vinde FCSB și Gigi Becali a anunțat prețul final! Câți bani trebuie să scoată din buzunar viitorul investitor

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.11.2021, 11:09
Se vinde FCSB și Gigi Becali a anunțat prețul final! Câți bani trebuie să scoată din buzunar viitorul investitor

Gigi Becali și-a arătat în mai multe ocazii în ultima perioadă disponibilitatea de a ceda FCSB. Totul a plecat după ce fanii echipei roș-albastre au fost extrem de supărați de faptul că patronul l-a criticat public în mai multe rânduri pe Edi Iordănescu, determinându-l pe acesta să își dea demisia.

În acel moment, suporterii FCSB-ului, reprezentați în spațiul public de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, au anunțat că vor să preia echipa de la Becali și să aducă un alt investitor. Omul de afaceri a fost foarte deschis la această idee.

Gigi Becali a anunțat că vrea în schimbul jucătorilor de la FCSB minim 50 de milioane de euro

El a anunțat că este dispus să renunțe la echipă, însă fără lotul de jucători, pe care ar urma să îl ia cu el la o altă echipă. Variantele vehiculate de Becali în acest sens au fost FC Voluntari și FC Botoșani.

Gigi Becali a vorbit din nou despre acest subiect. El a explicat din nou că dorește să cedeze doar numele echipei, plus locul din Liga 1 și coeficientul UEFA. Însă, dacă ar fi să vândă până la urmă și lotu de jucători, ar face-o pentru cel puțin 50 de milioane de euro.

Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi-trei copii”, a spus Gigi Becali potrivit AS.ro.

În ce condiții cedează Becali marca și numele FCSB

Anterior, Gigi Becali anunțase în ce condiții este dispus să îi cedeze marca și numele clubului lui Gheorghe Mustață, liderul suporterilor de la FCSB. Patronul echipei roș-albastre a solicitat garanții bancare în valoare de 10 milioane de euro și i-a ironizat pe fani pentru demersul lor inițial, bazat doar pe o scrisoare de intenție.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de intenţie poţi să dai miliarde”, a declarat patronul de la FCSB.