Secretul din spatele scandalului Ciprian Marica – Ilie Năstase: „Eu mă retrag, dar vreau garanția”

Moldoveanu Camelia 17.11.2021, 18:56
Secretul din spatele scandalului Ciprian Marica – Ilie Năstase: „Eu mă retrag, dar vreau garanția”

Cum stau, de fapt, lucrurile în scandalul Ciprian Marica – Ilie Năstase. Fostul jucător al echipei naționale a pus capăt tuturor speculațiilor și a povestit de la ce a început neînțelegerea. Ion Țiriac a fost sunat pentru a oferi o mână de ajutor.

Scandalul Ciprian Marica – Ilie Năstase: „Nu mai este președinte”

Vestea scandalului dintre Ciprian Marica – Ilie Năstase a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că fostul fotbalist este nașul de cununie a lui Ilie Năstase în căsătoria cu Ioana. Se pare că cei doi au schimbat termenii înțelegerii, iar Marica este îngrijorat pentru banii investiți în fundația care deține Baza Voința.

Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului așa că m-am trezit să vin să investesc într-o bază sportivă. Nu am investit în altceva decât în sport, terenul nu e miza, îl deține statul. Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine, acum lucrurile s-au întors. În momentul în care Ilie mi-a zis că nu mai este de acord cu înțelegerea, i-am spus că nu am nicio problemă să schimbe deal-ul sau să îl facă cu oricine își dorește, cu singura garanție de a garanta investiția pe care eu am făcut-o. Nu vreau să divulg detaliile înțelegerii.

Singurul obiectiv este să am o garanție asupra banilor pe care i-am câștigat din fotbal și i-am investit aici. Fundația are niște datorii pe care mi le-am asumat. Ilie Năstase nu mai este de acord cu înțelegerile. I-am zis înainte să se dea în presă că ne putem întoarce la punctul inițial. Nu l-am dat afară din fundație, el este în continuare membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai este președinte, dar repet, nu mă cert cu el. Oricum ar fi, eu cedez și cedez înainte de scandal.”, a declarat Ciprian Marica în emisiunea „La Măruță”.

Citește pe PlaySport.ro declarația în exclusivitate a lui Ilie Năstase: „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații”

Marica a insistat ca Ion Țiriac să se implice în rezolvarea problemei

Nu doar Ilie Năstase are nenumărate suspiciuni, ci și Ciprian Marica. Cel din urmă a insistat ca finul său să-l sune pe Ion Țiriac pentru a face rost de un avocat bun. Se pare că doar așa ar putea avea încredere în rezultatele analizei.

Eu mă retrag, nu e o miză, eu vreau doar să fiu cât se poate de safe cu privire la investiție. 10 milioane de lei am investit. Eu l-am rugat pe Ilie să îl sune pe domnul Țiriac și să îi ceară un avocat, venise cu o altă persoană care avea alte interese. I-am zis să îl sune de față cu mine, să îi dea domnul Țiriac un avocat ca lucrurile să fie cât se poate de clare. Am fost ieri la avocatul domnului Țiriac și cu domnul Ilie, a rămas să se uite pe acte, să ne hotărâm cum vedem și lucrurile mai departe.

Nu au cum să se rezolve decât amiabil. Eu nu cred că există un conflict, nu are de ce să existe. (…) Presa caută să fie wow, era această miză cu terenul care, de fapt, e al statului. Eu sunt cel mai la risc, am investit într-un teren al statului. Eu sunt cel mai expus, nu e altcineva. Sper să găsim o normalitate și să putem să facem sport.”, a mai spus Marica despre problema pe care o are cu Ilie Năstase.

Urmăriți Playsport.ro și pe