Secretul lui Gigi Becali a ieșit la iveală! Ce încearcă să-i facă lui Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF

Giosanu Catinca / 01.11.2021, 15:47
Secretul lui Gigi Becali a ieșit la iveală! Ce încearcă să-i facă lui Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Ex-oficialul știe exact care este motivul pentru care patronul celor de la FCSB nu mai folosește cuvinte jignitoare.

Cum explică Dumitru Dragomir schimbarea de comportament a lui Gigi Becali

Latifundiarul obișnuia adesea să îi jigneacă pe cei care îl supărau. Și nu este vorba doar despre jucători, ci despre oricine îl enerva. Odată cu înaintarea în vârstă, omul de afaceri a devenit mai înțelept. Patronul de la FCSB a renunțat la ”păcate”, precum jignire, răutate și mânie. El este de părere că apropierea de cele sfinte va ajuta clubul pe care îl conduce să ajungă pe cele mai înalte culmi.

Viața mea s-a schimbat. M-am botezat în Hristos și m-am dezbrăcat de Gigi Becali de dinainte, cu jigniri, răutăți, mânie. Încerc să mă debarasez definitiv de aceste lucruri.

În primul rând, vreau să demonstrez că totul e făcut de Domnul. Vreau să demonstrez tuturor că o echipă ca FCSB poate câștiga Liga Campionilor, cu un buget mic.”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva luni, la ProX.

”Eu nu consider jignire ce s-a întâmplat”

Dumitru Dragomir este la curent cu ceea ce se întâmplă cu Gigi Becali. Fostul șef al LPF nu consideră că finanțatorul echipei roș-albastre a greșit în momentul în care a susținut că nu dorește să facă afaceri fi femei, fapt pentru care a fost sancționat de reprezentanții Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Nu mai înjură Gigi. Nu mai înjură deloc. Mai înjur eu din când în când și se supără pe mine. Și ce mă ceartă. „Băi, Mitică nu mai înjura…”. Nu spune un cuvânt urât nimănui, nici celor care îl jignesc. Eu nu consider jignire ce s-a întâmplat între Gigi și Anamaria Prodan (nr. Mitică Dragomir face referire la plângerea făcută de Anamaria Prodan pe numele lui Gigi Becali la CNCD, după ce patronul FCSB a spus că nu face afaceri cu femeile). E rău de gură Gigi, am avut cu el multe contre. El, Giovanni, ăștia sunt niște oameni tari în gură. Și ca să reziști la tăvăleală trebuie să fii om tare.”, a declarat Dumitru Dragomir, într-o intervenție la ProSport Live.

Patronul de la FCSB a renunțat în ultima perioadă să meargă la meciuri pe stadion. El susține că va păstra acest obicei până când echipa sa va reveni în Champions League.

Eu nici n-am mai mers la meciuri, decât foarte rar. O să mai vin la stadion doar dacă ne calificăm în grupele Champions League.”, a fost mesajul lui Gigi Becali.