Secretul româncelor Sorana Cîrstea și Simona Halep descoperit de o jucătoare din top 100: „Asta fac înainte”

Ștefănescu Dragoș / 13.10.2021, 10:11
Secretul româncelor Sorana Cîrstea și Simona Halep descoperit de o jucătoare din top 100: „Asta fac înainte”

După ce au fost eliminate de la Indian Wells, secretul româncelor Sorana Cîrstea și Simona Halep a fost descoperit de o jucătoare din circuitul WTA.

Secretul româncelor Sorana Cîrstea și Simona Halep

Simona Halep (17 WTA) a revenit în circuitul WTA la turneul de la Indian Wells. Simona a jucat direct în turul al doilea, fiind cap de serie. Constănțeanca a trecut lejer în turul trei al competiției americane după ce a învins-o pe Marta Kostyuk, cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

În turul trei, Simona Halep a înfruntat-o pe Aliaksandra Sasnovich (100 WTA). Din păcate, marea noastră campioană a fost învinsă ușor de jucătoarea din Belarus cu scorul de 7-5, 6-4.

Aliaksandra Sasnovich a eliminat-o pe Simona Halep, după ce în turul precedent trecuse de Emma Răducanu, iar bielorusa a dezvăluit cum și-a făcut planul înaintea celor două partide. În cadrul conferinței de presă, Sasnovich a vorbit și despre Sorana Cîrstea.

M-am uitat pe tablou și erau patru campioane de Grand Slam pe partea mea: Kvitova, Azarenka, Răducanu și Halep! Ceva incredibil. Halep are un stil care îmi place, dar planul meu a fost bun. Eu așa îmi fac planul înaintea unui meci: dacă mâine joc, de exemplu, cu Sorana Cîrstea, mă voi uita cum a jucat Azarenka împotriva lui Cîrstea. Pentru că, în opinia mea, ea (n.r. – Azarenka) are cea mai bună tactică împotriva celorlalte jucătoare”, a declarat Aliaksandra Sasnovich.

Sasnovich elimină vedetele de la Indian Wells

Bielorusa Aliaksandra Sasnovich (100 WTA) a produs două mari surpize în cadrul turneului de la Indian Wells. În turul al doilea de la turneul american, bielorusa a învins-o fără drept de apel pe noua stea a tenisului mondial, Emma Răducanu. În turul trei, Sasnovich a eliminat-o din competiție pe Simona Halep. În conferința de presă de la finalul partidei cu Simona, bielorusa a explicat cum a reușit să le învingă pe cele două mari campioane.

A fost un meci foarte greu, Simona e o mare luptătoare! Are turnee de Grand Slam câștigate. Nivelul meciului a fost ridicat, raliurile au fost infernale, eu am trimis multe mingi stângă-dreapta! Cred că am jucat mai bine decât în meciul cu Emma Răducanu. Îmi place atmosfera de aici, ador să joc în fața unui astfel de public și mă bucur de momentul acesta”, a declarat Aliaksandra Sasnovich.

După ce a fost eliminată de la Indian Wells în turul al treilea, Simona Halep a revenit în țară. Constănțeanca se pregătește pentru participarea la Transylvania Open de la Cluj, în perioada 25 – 31 octombrie.