Ședință la Dinamo între acționari. Ce au discutat oamenii cu bani din Ștefan cel Mare

Ioan Valentin Oprea 28.09.2023, 16:33
Ședință la Dinamo între acționari. Ce au discutat oamenii cu bani din Ștefan cel Mare

Numit, la mijlocul lunii august, administrator special la Dinamo, Andrei Nicolescu promite să schimbe modul de comunicare în interiorul clubului şi să-i ţină permanent la curent pe acţionari cu tot ceea ce se întâmplă la echipă.

Azi, Nicolescu a convocat o întâlnire a acţionarilor. Întrebat de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor care a fost ordinea de zi a şedinţei, administratorul special al „câinilor roşii” a explicat că a fost vorba doar despre o discuţie informală. A adăugat, de asemenea, că astfel de întâlniri vor fi organizate de acum înainte în mod frecvent.

A fost o ședință informală și de informare a acționarilor despre modul de activitate al administratorului special”, s-a limitat să transmită Nicolescu.

Nicolescu şi Eugen Voicu, oamenii ce conduc, în acest moment, destinele formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, i-au reproşat de mai multe ori vechiului administrator special, Vlad Iacob, că are probleme în ceea ce priveşte comunicarea. Acesta a fost, cel puţin la nivel declarativ, unul din motivele cele mai importante care au dus la debarcarea lui Vlad Iacob.

Întâlnirea de azi a acţionarilor de la Dinamo s-a desfăşurat la sediul firmei Certinvest, patronată de Eugen Voicu, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Red & White. Nu a fost invitat să participle niciun reprezentant al celor de la RTZ & Partners, firmă ce se ocupă de problema insolvenţei la Dinamo.

Nicolescu îi asigură pe jucători de sprijinul deplin al conducerii

După rezultatul de egalitate înregistrat de trupa lui Ovidiu Burcă în primul meci din grupele Cupei României, scor 1-1, cu FCU Craiova, Andrei Nicolescu a avut un mesaj special pentru jucători şi pentru fani. Acesta a subliniat că e nevoie de timp ca echipa să revină la performanţele de altădată şi a cerut răbdare din partea acţionarilor şi a suporterilor.

Nicolescu i-a asigurat, în acelaşi timp, pe Burcă şi pe elevii săi că au parte în continuare de întregul sprijin al conducerii, iar la Dinamo va exista un climat de linişte, chiar dacă echipa nu trece prin cea mai bună perioadă.

Ahmed Bani şi ceilalţi coechipieri ai săi au trei eşecuri la rând în Superligă, fără să puncteze niciodată pe tabela de marcaj, iar evitarea retrogradării în divizia secundă pare să devină noul obiectiv al alb-roşiilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe