UPDATE. Arabii confirmă oferta! Șeicul de la Man City dă 10,5 milioane de euro pe Moruțan! Fotbalistul își forțează plecarea pentru un salariu astronomic!

Marian Cărăvan 04.01.2021, 14:42
UPDATE. Arabii confirmă oferta! Șeicul de la Man City dă 10,5 milioane de euro pe Moruțan! Fotbalistul își forțează plecarea pentru un salariu astronomic!

UPDATE. Arabii confirmă oferta pentru Olimpiu Moruțan. Al Jazira îl vrea pe fotbalistul de la FCSB, iar dacă mutarea se va concretiza, va fi cel mai scump transfer din Liga 1!

„Al Jazira oferă pentru românul Moruțan 10 milioane de euro, iar în cazul în care transferul se va face, el va deveni cel mai scump jucător transferat din istoria campionatului României”, scriu jurnaliștii de la UAE Sports News.

Salariul lui Olimpiu Moruțan ar putea depăși două milioane de euro pe sezon, a precizat agentul fotbalistului, Florin Vulturar.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În așteptarea unor oferte fabuloase pentru „perlele” Dennis Man sau Florinel Coman, Gigi Becali l-ar putea vinde pe Olimpiu Moruțan. Patronul FCSB nu este încă decis, deși pentru jucătorul său a venit o ofertă de 10,5 milioane de euro. Gigi Becali vrea 15 milioane, dar fotbalistul își forțează plecarea pentru un salariu astronomic.

Șeicul de la Manchester City dă 10,5 milioane de euro pe Moruțan!

Mijlocașul ofensiv de la FCSB ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite, momit cu un salariu astronomic. Olimpiu Moruțan e tentat să plece, mai ales că ar putea câștiga cu mult mai bine decât la FCSB, unde are un salariu de aproximativ 200.000 de euro pe an.

10,5 milioane de euro este suma pe care un club din Emiratele Arabe Unite ar fi dispus să o achite în schimbul lui Olimpiu Moruțan. Potrivit apropiaților jucătorului, ar fi vorba de o echipă controlată de Shekh Mansour, proprietarul lui Manchester City. Este un membru al familie regale din Emirate care a creat o adevărată rețea în fotbal, în Europa, America și Australia.

Al Jazira, echipă antrenată de olandezul Marcel Kaizer, îl vrea pe Olimpiu Moruțan. Jucătorul ar vrea să plece acolo, întrucât ar putea cîștiga de cinci-șase ori mai mult decât are acum la FCSB. Gigi Becali însă nu e decis să-i dea drumul jucătorului, solicitând 15 milioane în schimbul transferului lui Olimpiu Moruțan. A confirmat Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan.

„Oferta e una foarte mare, nici mie nu-mi vine să cred! E posibil să fie realizat transferul, salariul lui Olimpiu ar fi unul fabulos! Nea Gigi vrea 15 milioane de euro în schimbul jucătorului, dar e dispus să negocieze. Nu cred că suntem foarte departe de un acord, luni vom mai avea o discuție cu clubul din Emirate. Adevărul este că e greu ca vreun club din Europa să plătească 10 milioane de euro în schimbul unui fotbalist român, în momentul acesta!”, a spus Florin Vulturar, conform GSP.

Seicul de la Man City da 10,5 milioane de euro pe Morutan
Seicul de la Man City da 10,5 milioane de euro pe Morutan

Olimpiu Moruțan, rezerva de lux care a ajuns să valoreze milioane de euro

Olimpiu Moruțan a fost considerat mult timp doar o soluție de rezervă la FCSB și era utilizat în care lipseau titularii obișnuiți. Internaționalul de tineret a bifat 66 de meciuri pentru FCSB în Liga 1, reușind șase goluri.

Acum parcurge o perioadă fastă și a atras atenția asupra sa. Oferta din Emirate este fabuloasă, e cea mai mare de până acum. Dar, depinde și ce decizie va lua Gigi Becali. Nu există nicio certitudine că în cazul în care ar pica transferul la echipa din Emirate ar putea veni o ofertă similară din Europa. Echipele de pe Bătrânul Continent nu se înghesuie cu oferte pentru mijlocașul FCSB. Doar ȚSKA Moscova și Kuban Krasnodar s-au interesat de Moruțan, însă ofertele sunt sub cea din Emirate.

Născut la data de 25 aprilie 1999, Olimpiu Moruțan are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe