Șeicul lui PSG a schițat cel mai „diabolic” plan. Cum urmează să arate organigrama clubului parisian

Radu Bordei 06.12.2021, 17:47

Șeicul lui PSG nu glumește, parizienii vor să devină cea mai puternică grupare din Europa. Pentru asta, campionii Franței încearcă să construiască o echipă puternică pe teren, dar și în afara acestuia. Inclusiv pe banca tehnică se anunță modificări importante.

În ciuda declarațiilor sale, Mauricio Pochettino nu pare fericit la Paris. Antrenorul argentinian este cunoscut pentru rigurozitatea sa, lucru aproape imposibil la PSG. Acolo starurile Neymar sau Messi fac legea. Poch este așteptat să se întoarcă în Premier League, la vară, cu Manchester United interesată. Așa că cei de la PSG au identificat deja înlocuitorul ideal.

Șeciul lui PSG vrea să dea lovitura și în afara terenului. Pe cine se gândește să instaleze pe banca de rezerve

Nasser Al Khelaifi a schițat deja planul de viitor, cu care vrea să transforme PSG în cea mai puternică grupare din Europa. Acesta s-a sfătuit cu omul său de încredere, Leonardo. Brazilianul este omul care decide totul pe parte sportivă și acesta a ales deja echipa tehnică. În locul lui Pochettino favorit este să vină Zinedine Zidane.

Fostul mare internațional este tentat de această variantă, de aceea nici nu a luat în seamă interesul celor de la Manchester United. Englezii îl puseseră pe lista de înlocuitori ai lui Ole Gunnar Solksjaer, dar francezul a declinat. Presa franceză a speculat că fostul campion mondial se păstrează pentru un loc la PSG sau la naționala Franței. Cel care a câștigat 3 Ligi ale Campionilor consecutive, cu Real Madrid, este văzut drept antrenorul ideal pentru PSG. Nu neaapărat din punct de vedere tactic, ci mai ales datorită abilității sale de a comunica cu starurile echipei, de a impune respect în vestiar. Messi sau Neymar altfel ar lucra cu Zidane, care ar putea să îi facă să joace la capacitate maximă.

În plus, Zizou nu ar veni singur. Marele vis al șefilor de la PSG este aducerea legendarului Arsene Wenger. Dacă din post de antrenor nu mai este cazul, fostul managerl al Arsenalului ar veni în capacitate de director sportiv.

Zidane și Wenger, argumente pentru convingerea lui Mbappe. Mai pleacă internaționalul francez?

Unul din motivele pentru care Kylian Mbappe dorea să meargă la Real Madrid, îl reprezenta șansa de a lucra cu Zinedine Zidane. Acum acesta ar putea veni la PSG. Așa că internaționalul francez începe să reconsidere plecarea la Madrid. În ianuarie se va decide tot.

Oamenii mă întreabă dacă plec, nu știu ce să zic, este o decizie grea. Am fost dezamăgit că am ratat transferul, vara trecută, dar nu am făcut o tragedie. Nu este ca și cum mergeam la o echipă de liga a treia. Ideea este că și vara viitoare vor juca la o echipă mare, a declarat Mbappe

Urmăriți Playsport.ro și pe