Selecționerul Florin Bratu a muncit de 1 Mai: „M-am întâlnit cu 3 antrenori din Liga 1”

Octavian Vasilescu 02.05.2022, 13:47
Selecționerul Florin Bratu a muncit de 1 Mai: „M-am întâlnit cu 3 antrenori din Liga 1”

Selecționerul României U21, Florin Bratu (42 de ani), a mers să urmărească mai mulți jucători la treaba cu ocazia zilei de 1 Mai.

Bratu a fost prezent la Craiova în weekend-ul trecut, unde a urmărit meciurile CS Universitatea Craiova – FC Voluntari, scor 1-0, și FC U Craiova 1948 – UTA, scor 1-0.

Florin Bratu a urmărit jucători în ziua de 1 Mai

Selecționerul României U21 a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii din Craiova. La ultima postare a atașat următorul mesaj:

Așa mi-am petrecut weekend-ul de 1 Mai.

În ultimele două zile am fost la Craiova, unde m-am întâlnit cu trei antrenori importanți din Liga 1: Laurențiu Reghecampf, Nicolo Napoli și Ionuț Badea. Am discutat despre jucătorii U21 pe care îi monitorizez și vreau să le mulțumesc pentru timpul acordat. M-am simțit foarte bine la Craiova, unde am fost primit cu brațele deschise de CS Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948″, a scris Bratu, pe Instagram.

România U21 este calificată automat la EURO 2023. Țara noastră va găzdui turneul final, alături de Georgia. Meciurile programate în România vor avea loc în București și Cluj-Napoca.

EURO 2023 va decide cele patru echipe naționale care vor evolua la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. România a participat la JO 2020, grație parcursului de la EURO 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Bratu (@florin15bratu)

Scandal la meciul FC U Craiova 1948 – UTA

UTA a pierdut la limită meciul cu U Craiova 1948, scor 0-1, după o fază controversată.

Arbitrul Sorin Costreie a acordat eronat o lovitură liberă pentru FC U Craiova 1948, în minutul 47, iar Kovacic a deschis scorul din faza respectivă. Costreie a acordat lovitură liberă, deși Juan Bauza a fost cel care l-a lovit pe portarul de la UTA, Dragoș Balauru. Portarul Balauru a primit și un cartonaș galben pentru „simularea” respectivă.

U Craiova 1948 s-a salvat matematic de la retrogradare ca urmare a acestui succes cu UTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe