Semnal de alarmă pentru Ianis Hagi și Steven Gerrard în campionatul Scoției

Marian Cărăvan 24.01.2021, 16:52
Semnal de alarmă pentru Ianis Hagi și Steven Gerrard în campionatul Scoției

Rangers e lider detașat în campionatul Scoției, are un avanas considerabil în fața marii rivale, Celtic, dar situația s-ar putea schimba în scurt timp. Semnal de alarmă pentru Ianis Hagi și Steven Gerrard.

Semnal de alarmă pentru Ianis Hagi și Steven Gerrard în campionatul Scoției

Rangers s-a desprins în fruntea ierarhiei din Scoția, având un avans considerabil în fața marii rivale, Celtic. E drept că Celtic are trei meciuri mai puțin disputate, dar chiar și așa nu există niciun dubiu că Rangers este net superioară în acest sezon de Scottish Premiership. Situația s-ar putea schimba însă în scurt, dacă se concretizează intențiile celor de la Celtic. Conform The Mirror, Celtic vrea să-l aducă pe Rafa Benitez, în locul lui Neil Lennon. Tehnicianul spaniol și-a reziliat contractul cu gruparea chineză Dalian Pro și ar putea da curs unei noi oferte de pe tărâm britanic. Iar noua sa destinație ar putea fi chiar Celtic, marea rivală a celor de la Rangers.

Dacă mutarea se concretizează, Steven Gerrard îl va avea acum ca rival pe Rafa Benitez, omul pe care îl consideră unul dintre mentorii săi. Cei doi chiar au colaborat o perioadă, și încă una de glorie. Rafa Benitez era manager, iar Steven Gerrard căpitanul celor de la Liverpool. Cei doi au cucerit Liga Campionilor cu Liverpool în 2005, după finala fantastică de la Istanbul. Milan conducea cu 3-0 la pauză, dar Liverpool a egalat și a dus meciul în prelungiri. Câștigătoarea a fost decisă la loviturile de departajare. Benitez și Gerrrad cu mai cucerit și Cupa Angliei. Acum ar putea fi rivai în campionatul Scoției.

Rangers este lider, cu 69 de puncte din 25 de meciuri, urmată de Celtic, cu 46 de meciuri din 22 de meciuri.

Semnal de alarma pentru Ianis Hagi si Steven Gerrard in campionatul Scotiei. Rafa Benitez ar putea veni la Celtic
Semnal de alarma pentru Ianis Hagi si Steven Gerrard in campionatul Scotiei. Rafa Benitez ar putea veni la Celtic

Rafa Benitez a demisionat de la Dalian Pro

Spaniolul Rafa Benitez a antrenat în ultimii doi ani în China, la Dalian Pro. Cu această formație, s-a clasat sezonul trecut pe locul 12 în Superliga Chinei. Tehnicianul a scris pe blogul său din ce motiv nu o mai antrenează pe Dalian Pro.

COVID-19, care ne-a schimbat vieţile şi proiectele noastre, începând de azi eu şi staff-ul meu nu mai antrenăm Dalian Professional FC. Pandemia este la fel peste tot în lume şi susţinerea familiilor noastre este motivul major în această decizie”, a afirmat Rafa Benitez.

În vârstă de 60 de ani, Rafa Benitez a antrenat echipe de top, precum Inter Milano, Chelsea, Real Madrid, Valencia sau Liverpool. Cu aceasta din urmă s-a încununat campion al Europei, în 2005.

Înainte de a ajunge în China, Benitez antrenase în Premier League pe Newcastle.

Urmăriți Playsport.ro și pe