Simona Halep, criticată dur înainte de meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021

Gabriel Peneș / 15.02.2021, 16:29
Simona Halep, criticată dur înainte de meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021

Război psihologic înainte de marea încleștare din sferturi. Simona Halep, criticată dur înainte de meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021. Întâlnirea mult așteptată a declanșat și o adevărată bătălie între fanii celor două mari sportive. Simona e acuzată de lipsă de fair-play de către susținătorii jucătoarei americane. Halep și Williams se vor lupta pentru un loc în semifinale, mâine dimineață.

Simona Halep, criticată dur înainte de meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021

Simona Halep, criticată dur înainte de meciul cu Serena Williams de la Australian Open 2021. Numărul 2 WTA este acuzată de lipsă de fair-play înaintea partidei  din sferturile turneului de Grand Slam! Jucătoarea noastră a fost criticată pentru un gest făcut în timpul partidei cu Iga Swiatek, 3-6, 6-1, 6-4 în optimi. Ea este acuzată de susținătorii Serenei că a lovit un copil de mingi și nu și-ar fi cerut scuze. Controversata fază s-a petrecut la începutul setului secund, atunci când Simona Halep a dominat-o copios pe Iga Swiatek.

Constănțeanca și-a luat revanșa după ce poloneza o învinsese cu 6-1, 6-2 în optimi la Roland Garros 2020. Aflată la primire, Simona Halep a lovit în mod accidental un copil de mingi, atunci când a încercat să returneze serviciul Igăi Swiatek. Faptul că Simo nu și-a cerut scuze de la cel lovit, i-a făcut pe fanii Serenei să o critice dur pe Twitter, conform prosport.ro. Halep nici măcar nu și-a cerut scuze după ce a lovit acel copil de mingi”, a scris cineva. Un alt utilizator al rețelei de socializare a întrebat intrigat: Săraca fetiță! Și-a cerut măcar scuze sau a zis ceva?”.

Simo și-a cerut scuze printr-un gest discret cu mâna

Fanii Simonei i-au luat apărarea numărului 2 mondial. Ei au susținut că în filmare se vede cum Halep își cere scuze printr-un gest discret. Și, pe bună dreptate. Halep ridică brațul către copilul de mingi, ca scuză pentru lovitura neintenționată. Însă mișcarea nu e foarte vizibilă din cauza unghiului de filmare, Halep fiind cu spatele la cameră.

Din moment ce căutați orice mic motiv pentru a arunca cu ură asupra Simonei, iată videoclipul în care a lovit din greșeală copilul de mingi! Și-a cerut scuze imediat și a ridicat ușor mâna, dar acest lucru nu s-a văzut prea bine. Vă rog să nu mai fiți ipocriți!”, a replicat o româncă, în apărarea lui Halep, conform aceleiași surse.

Simona Halep (România 2 WTA) va disputa marți dimineață, de la 10:00, super meciul cu Serena Williams (SUA, 11 WTA). Învingătoarea va accede în semifinalele turneului de la Australian Open!