Sergio Ramos a decis unde va juca! Va semna un contract pe următorii doi ani cu o super echipă a Europei

Giosanu Catinca / 23.06.2021, 09:43
Sergio Ramos a decis unde va juca! Va semna un contract pe următorii doi ani cu o super echipă a Europei

Sergio Ramos s-a despărțit recent de Real Madrid. Internaționalul a decis să facă o schimbare după 16 ani în care a făcut parte din defensiva ”galacticilor”. Înainte de a-și lua la revedere de la colegi, Sergio Ramos le-a spus foștilor coechipieri numele noii sale echipe. Fostul căpitan al lui Real Madrid a decis unde va juca. Acesta va semna un contract pe următorii doi ani cu o super grupare a Europei. Despre ce formație este vorba aflați din următoarele paragrafe.

Sergio Ramos a decis unde va juca!

După mai mulți ani în care a apărat culorile Realului, pentru Sergio Ramos va începe o nouă aventură în cariera de fotbalist. Pare că Ramos nu a pierdut timpul și și-a găsit deja o echipă la care să evolueze din sezonul următor și nu este vorba despre orice formație, ci o super echipă a Europei. Starul internațional nu s-a ferit să spună pentru ce grupare va juca după despărțirea de Real Madrid.

Sergio Ramos va deveni oficial liber de contract începând cu 30 iunie, iar vicecampioana Franței este destinația aleasă.

Va semna un contract pe următorii doi ani cu o super echipă a Europei

Potrivit celor de la Tiempo de Juego, Ramos ar fi vorbit cu mai mulți coechipieri de la Real Madrid. Printre altele, el le-ar fi transmis că va îmbrăca tricoul celor de la Paris Saint Germain (PSG).

Sergio Ramos le-a transmis anumitor jucători de la Real Madrid că următoarea sa destinație este Paris Saint Germain.”, a transmis sursa anterior citată.

Pe Parc des Princes, fostul căpitan de la Real Madrid va avea o concurență pe măsură. Este vorba despre Marquinhos şi Presnel Kimpembe.

În 671 de meciuri, cât a jucat pentru Real Madrid, Sergio Ramos a marcat 101 goluri. De asemenea, a câștigat 22 de trofee alături de galactici.

Cine este Sergio Ramos

Sergio Ramos va deveni unul dintre protagoniștii acestei perioade de mercato, iar transferul la PSG este doar o chestiune de timp.

Fundașul are mai multe oferte pe masă, de la formații extrem de puternice din Europa. PSG, Manchester United și Manchester City se numără printre formațiile care l-au contactat pe Sergio Ramos pentru transfer. Se pare însă că fotbalistul s-a decis unde va evolua în sezonul viitor. La scurt timp după conferința de presă în care și-a oficializat despărțirea de Real Madrid, fundașul în vârstă de 35 de ani a fost contactat de oficialii celor de la PSG.