Serialul „Jocul calamarului”, contestat de starul LeBron James. Ce anume nu i-a plăcut baschetbalistului

Giosanu Catinca / 27.10.2021, 21:57
Serialul „Jocul calamarului”, contestat de starul LeBron James. Ce anume nu i-a plăcut baschetbalistului

„Jocul calamarului” a devenit cel mai vizionat și apreciat serial din întreaga lume, însă finalul filmului sud-coreean a fost contestat. Momente din serialul coreean de pe Netflix care a cucerit lumea au stârnit controverse în rândul fanilor.

Serialul de pe platforma Netflix, contestat de urmăritori

Fanii au rămas cu multe semne de întrebare după ce au vizionat serialul „Jocul calamarului”. În serialul TV, concurenţii trebuie să se mişte anumite condiții impuse de joc. Dacă un concurent încă se mişcă după semnalul transmis de o păpușă, acesta este împuşcat.

Jocul la care participă eroii este o serie de jocuri din copilărie, însă cine pierde își pierde și viața. Din cei 465 de  jucători va învinge unul. Doar unul va ajunge să câștige marele premiu și să rămână în viață. Dar acest lucru ei nu l-au știut de la început. După primul joc, în care sunt omorâți jumătate din participanți, jucătorilor li se oferă posibilitatea de a alege democratic: rămân în joc sau părăsesc jocul.

Directoarea unei şcoli, Silvia Svanera, a fost nevoită să emită o circulară pentru stoparea fenomenului. În documentul cu titlul elocvent, „Squid Game Alert”, profesorii sunt invitaţi „să acorde o atenţie deosebită”, după ce elevii „imitând ceea ce au învăţat în serial, dau lovituri şi pumni colegilor de joacă”. De asemenea, fanii au criticat serialul care a cucerit întreaga lume.

”Mi-a plăcut toată seria ta, cu excepția finalului”

Unul dintre cei nemulțumiți de modul în care s-a încheiat ”Jocul Calamarului” este faimosul LeBron James. În momentul în care a fost întrebat de către colegul său de la LA Lakers, Anthony Davis, dacă a urmărit serialul, starul american a răspuns că nu i-a plăcut finalul.

În ciuda declarațiilor făcute, creatorul serialului, sud-coreeanul Hwang Dong-hyuk, i-a mulțumit baschetbalistului că a vizionat filmul. Totuși, el a părut ușor deranjat și i-a făcut o propunere lui James.

Ai văzut Space Jam 2 (n.r.- filmul în care James joacă)? LeBron James este cool și poate spune orice vrea. Îl respect. Sunt recunoscător că a văzut toată seria. Dar nu aș schimba finalul. Este finalul meu.

Dacă are propriul său final, să facă el o continuare. Poate mă voi uita la ea și îi voi trimite un mesaj:`Mi-a plăcut toată seria ta, cu excepția finalului`”, a spus Hwang Dong-hyuk, potrivit celor de la Mundo Deportivo.