Shakira, „explozie” de nervi în Barcelona: „S-a simțit hărțuită și a reacționat”

Giosanu Catinca / 18.07.2022, 15:46

Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, s-au despărțit după 12 ani de relație. Celebra cântăreață a anunțat separarea de Gerard Pique, tatăl celor doi copii ai ei, în urmă cu câteva săptămâni. Ea a spus, de asemenea, că are de gând să se mute în Statele Unite, la Miami. Ulterior, jurnaliștii au încercat prin diferite căi să obțină informații de la artista columbiană. Dar acest lucru nu a fost pe placul său.

Dezvăluiri incendiare despre Shakira

Shakira s-a simțit hărțuită de jurnaliștii din străinătate. Ea a preferat să țină totul departe de ochii presei, mai ales că are doi copii pe care vrea îi crească în armonie.

La un moment dat, vedeta a apelat la agenții de poliție. Ea a reacționat abia după ce a început să primească scrisori în cutia poștală de la diverși admiratori. Multe dintre ele conțin avansuri. Dar asta nu este singura problemă cu care artista s-a confruntat după ce s-a despărțit de fotbalistul legitimat la FC Barcelona.

Unii admiratori i-au scris Shakirei mesaje pe asfaltul din fața casei. Ea a spus în mai multe rânduri că i-a în calcul să se mute în SUA împreună cu cei doi copii, însă a rămas în continuare în Barcelona.

”I-a provocat pe jurnaliștii aflați lângă mașina ei”

Cei de la Marca scriu că Shakira a avut o ieșire nervoasă în plină stradă. Ea s-a simțit deranjată de prezența jurnaliștilor. Aceștia din urmă s-au strâns în jurul mașinii sale, moment în care artista din Columbia a izbucnit în fața presei. Mai mult, vedeta le-a cerut apropiaților să nu mai discute cu presa.

Cântăreața i-a provocat pe jurnaliștii aflați lângă mașina ei. Shakira trece printr-o situație complicată. Pe lângă despărțirea de Gerard Pique, ea este hărțuită de paparazzii în permanență.

Această presiune a făcut ca Shakira să explodeze și să îi confrunte pe jurnaliști din mașină, în momentul în care s-a simțit hărțuită de reporterii care o înconjuraseră. Shakira a luat telefonul mobil și a făcut un gest ca și când i-ar înregistra pe jurnaliști.”, scriu cei de la Marca.

”Shakira i-a cerut mamei ei să nu mai discute cu presa”

Aceeași sursă notează că Shakira trece prin momente dificile. Chiar dacă s-a despărțit de Gerard Pique, ei îi este destul de greu să lase trecutul în urmă. În plus, a fost urmărită de pe stradă de mai mulți admiratori, care au început să îi trimită scrisori de dragoste.

Gerard Pique își dorește și el să păstreze legătura cu cei doi copii și spune că se va muta la Miami în cazul în care artista își va schimba domiciliul. Mama cântăreței speră la rândul ei că cei doi se vor împăca și totul va reveni la normal.

Este un gest care arată stresul prin care trece Shakira după despărțire de fundașul Barcelonei. Shakira a făcut un gest în public, după ce mai mulți membri ai familiei sale, printre care fratele Tonino și mama Nidia Ripoll, au vorbit cu presa.

În timp ce Tonino a dezvăluit că sora sa se simte bine, mama artistei a surprins pe toată lumea și a afirmat că își dorește ca fiica sa să se împace cu Pique. Această afirmație a făcut ca Shakira să-i ceară mamei ei să nu mai discute cu presa.”, mai arată sursa citată.