Trădarea nu a fost motivul despărțirii lui Gerard Pique de Shakira. Cei doi au avut discuții din cauza banilor

Giosanu Catinca / 27.06.2022, 20:50
Trădarea nu a fost motivul despărțirii lui Gerard Pique de Shakira. Cei doi au avut discuții din cauza banilor

Gerard Pique s-a separat de câteva săptămâni de Shakira. Jucătorul celor de la FC Barcelona a fost acuzat că a înșelat-o pe cântăreața columbiană cu o tânără de 20 de ani. Se pare însă că nu acesta a fost motivul despărțirii.

Noi detalii din culisele relației lor ies la iveală

Ies la iveală noi detalii după ce Shakira a anunțat că se mută în Statele Unite împreună cu cei doi copii ai săi.

Faimoasa cântăreață evită să vorbească cu presa, dar jurnaliștii din Spania au aflat motivul real pentru care Shakira s-a despărțit de Gerard Pique.

Motivul real pentru care Shakira l-a părăsit pe Pique

Spaniolii au aflat motivul real pentru care Shakira l-a părăsit pe Pique.

Presa din străinătate susține că despărțirea lui Gerard Pique de Shakira ar avea o altă cauză și că nu a fost vorba despre infidelitate. Fostul iubit al uneia dintre surorile Shakirei ar fi declarat că cei doi s-au despărțit din cauza banilor.

O persoană apropiată lor mi-a zis că a fost o problemă de natură economică între cei doi. Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat să-i dea bani. Nu au amestecat banii cu relația.”, a spus Roberto Garcia, fostul cumnat al Shakirei, conform celor de la Marca.

Gafa enormă pe care a făcut-o Pique

Tot presa din străinătate a scris că Pique a fost văzut de mai multe ori în compania unei chelnerițe la clubul de noapte ”La Traviesa”. Fotbalistul ar fi luat mai multe măsuri în momentul în care a intrat în respectivul  club pentru ca să nu fie observat de cineva.

Fostul partener al Shakirei a folosit o ușă laterală pentru a nu fi recunoscut. Mai mult, taxiul cu care Pique s-a deplasat la locație l-ar fi lăsat pe fotbalist pe o stradă mai puțin frecventată.

După ce a intrat în club, jucătorul Barcelonei a mers într-o cameră privată, unde s-a ascuns cu presupusa lui amantă, mai arată sursa citată.

Anunțul făcut de artistă după ce s-a despărțit de Pique

Shakira a suferit enorm după ce s-a despărțit de fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique. Ei au ales să meargă pe drumuri diferite chiar dacă au împreună doi băieți.

Confirmăm cu regret că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt cea mai mare prioritate a noastră, cerem respectarea vieţii noastre private.”, a subliniat cuplul într-un comunicat transmis de avocaţii reputatei cântăreţe.