Shakira, la pământ. Imaginile cu artista, surprinsă în plină stradă, au trezit îngrijorarea fanilor | FOTO

Giosanu Catinca 15.11.2022, 09:13

Gerard Pique, fundașul central în vârstă de 35 de ani de la FC Barcelona, și Shakira, celebra cântăreață columbiană în vârstă e 45 de ani, au decis să o ia pe drumuri diferite în urmă cu cinci luni. De atunci, viața artistei s-a schimbat complet. Cum a fost surprinsă vedeta, în plină stradă.

Shakira, surprinsă într-o ipostază neaşteptată

Shakira a lăsat să se înțeleagă că se confruntă cu mari probleme după despărţirea de Gerard Pique. Cântăreaţa pare că nu îşi revine. Ultima ei apariție i-a dus pe fani cu gândul la faptul că blondina ar fi putut suferi o cădere nervoasă.

Cântăreața de muzică pop din Columbia a fost văzută plângând pe străzile din Barcelona.

Artista a fost văzută plângând pe stradă

Jurnaliștii din Spania au scris despre ultimul episod, în care cântăreața a fost surprinsă plângând în plină stradă.

Articolul intitulat „Imagini îngrijorătoare cu Shakira. De îndată ce a închis telefonul, a început să plângă” arată că Shakira nu era singură pe stradă atunci când paparazzi au prins-o plângând. Ea s-ar fi aflat în compania unor prieteni, conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo.

Vedeta ar fi avut o cădere nervoasă

Cei care se aflau la fața locului în momentul în care Shakira a izbucnit în plâns au declarat că artista columbiană purta un trening de culoare închisă și nu avea pic de machiaj.

Aceleași surse arată că fosta parteneră a lui Gerard Pique era însoțită de doi prieteni. Spre deosebire de cei care o însoțeau, cântăreața era tensionată și a vorbit continuu la telefon în limba engleză.

Discuția purtată la telefon de Shakira ar fi durat în jur de o oră. După ce a încheiat apelul telefonic, mama copiilor lui Pique a început să plângă fără a oferi vreun detaliu cu privire la discuția purtată. Aceeași martori au declarat că vedeta părea imposibil de consolat.