Show total în „oficiala” de pe Ion Oblemenco făcut de Adrian Mititelu jr. Cum s-a filmat băiatul patronului de la FCU Craiova

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.12.2022, 12:41
Show total în „oficiala” de pe Ion Oblemenco făcut de Adrian Mititelu jr. Cum s-a filmat băiatul patronului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu jr. a făcut un adevărat spectacol la „Derby-ul Olteniei”, câștigat cu 2-0 de FCU Craiova, echipa deținută de tatăl său, în fața rivalei din oraș, Universitatea Craiova. Scăpat de suspendarea pe care a primit-o la finalul anului trecut, din cauza unui incident pe care l-a generat în timpul unui meci jucat la Mioveni între Rapid și FCU, fiul finanțatorului clubului din Bănie s-a dezlănțuit la partida cu echipa antrenată de Mirel Rădoi.

Adrian Mititelu jr., în al nouălea cer după victoria din „Derby-ul Olteniei

Adrian Mititelu jr. s-a bucurat ca un adevărat ultras la cele două goluri, marcate de Baeten în minutul 50 și de George Ganea în minutul 60. Apoi, după fluierul final, a intrat pe gazon pentru a se bucura alături de jucători. De asemenea, el i-a ironizat timp de câteva secunde pe fanii celor de la Universitatea Craiova, cărora le-a arătat palma, în semn de „la revedere”. Fiul lui Adrian Mititelu a filmat aceste momente și le-a postat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea Story.

În mod evident, și tatăl său a fost extrem de bucuros după această primă victorie obținută de FCU Craiova în fața rivalilor din oraș. Luat de val, Adrian Mititelu chiar i-a luat din merite lui Nicolo Napoli și a sugerat că și el ar trebui să fie felicitat pentru acest rezultat.

Patronul lui FCU Craiova nu i-a recunoscut meritele antrenorului pentru această victorie

„Nu e meritul lui Napoli, el e doar o rotiță în proiect. Să nu credeți că Napoli face ce vrea la echipa asta! Toți antrenorii au fost buni, doar Croitoru a făcut niște greșeli pe partea fizică.

O seară frumoasă pentru noi, după un șir de meciuri în care am fi meritat mai mult. A fost o seară așteptată de mult timp, cu atât mai mult cu cât e în fața marii rivale. Sper să ne descătușeze și să avem continuitate în rezultate. Suntem foarte departe de ceea ce ne-am propus!

Am trăit meciul intens, e unul special pentru mine. Sunt ani de zile de când mă gândesc la prima victorie contra lor. Și în cele mai grele momente ale mele tot la asta mă gândeam, la o victorie împotriva lui CSU.

Rămâne o echipă puternică, pe un gazon unde sunt mai familiarizați. Am spart gheața, s-au mai domolit relațiile! Suporterii noștri erau frustrați, le râdeau în nas adversarii.

Ura asta nu ajută fotbalul craiovean. Îmi pare rău de această schismă. Frații, suporterii care mergeau împreună la meciuri, au ajuns să își adreseze cuvinte grele. E greu, falia e prea mare.

Au existat tentative din partea unor persoane neutre, au vrut să creeze o singură echipă. Dar nu am ce echipă să fac cu oamenii care m-au băgat în închisoare. Cum aș putea veni în fața susținătorilor noștri?”, a spus patronul lui FCU Craiova la finalul partidei, la zona mixtă a stadionului „Ion Oblemenco”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe