Simona Halep a făcut amenințări fără precedent, chiar înaintea cununiei. Undă de șoc în lume

Olteanu Ștefan 01.09.2021, 06:36

La doar o zi după ce a fost anunțată cununia, Simona Halep vine cu amenințări fără precedent.

Simona Halep a răbufnit și este gata să se retragă de la Australian Open 2022. Mai exact, sportiva noastră s-a declarat nemulțumită de măsurile strice impuse de organizatori și, în cazul în care se va impune carantinarea, ea și-a anunțat deja absența de pe tabloul principal. De asemenea, Halep spune că aceeași decizie va fi luată de mai mulți sportivi și a tras un semnal de alarmă.

Simona Halep este gata să spună pas organizatorilor Australian Open 2022

Australian Open 2022 ar putea marca o nouă absență pentru Simona Halep de la un Grand Slam. La ediția de la Melbourne din acest an, Simona s-a descurcat destul de bine și a ajuns până în sferturile de finală. După Australian Open, pentru Simona Halep a urmat calvarul. Ea s-a accidentat în luna mai și a fost nevoită să abandoneze de la Roland Garros și Wimbledon. Abia la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a putut să revină pe teren.
Acum, campioana noastră amenință cu retragerea de la Australian Open 2022. Însă, nu din cauza unei accidentări. Măsurile stricte pe care le impun organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne ar putea să o determine pe Simona să ia o decizie drastică.

Simona Halep: „Dacă trebuie să intru în carantină, este prea mult!”

La ediția din acest an a Grand Slam-ului de la Australian Open, toți sportivii au fost obligați să stea în carantină. În afara de camera de hotel și terenul de joc, jucătorii de tenis nu au avut acces la nicio altă locație.
Acest lucru i-a afectat psihic pe majoritatea, inclusiv pe Simona Halep. În acest context, daca pandemia îi va obliga pe organizatori din nou să ia măsuri stricte, Simona Halep se gândește să renunțe la Australian Open 2022.

În cazul unei noi carantine stricte, cred că nu vor veni mulţi jucători, după părerea mea. Pentru mine va fi dificil să vin dacă ştiu că pot avea ghinion în avion şi pot fi caz contact. Dacă trebuie să intru în carantină, este prea mult”, a răbufnit Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit news.ro.

Calificare în turul 2 la US Open pentru Simona Halep

Mai e drum lung până la ediția din 2022 a Australian Open, iar până atunci Simona Halep are alte obiective. Ea s-a calificat deja în turul 2 de la US Open, după ce a învins-o în runda inaugurală pe Camila Giorgi (29 de ani – 36 WTA). Simona s-a impus în două seturi în fața italiencei, scor 6-4, 7-6 (7-3).
În turul următor, Halep se va duela cu Kristina Kucova (31 de ani – 111 WTA). Venită din calificări, jucătoarea din Slovacia a trecut în primul tur de americanca Ann Li (21 de ani – 69 WTA).
Simona Halep și Kristina Kucova vor fi la prima înfruntare directă. Meciul este programat miercuri, 1 septembrie, nu mai devreme de ora 18:00.

Vești dramatice pentru Simona Halep după succesul de la US Open 2021. S-a văzut în timpul jocului cu Camila Giorgi.

Urmăriți Playsport.ro și pe