Simona Halep a impresionat lumea tenisului. “Au fost momente înfricoșătoare pentru ea!” Mats Wilander a vorbit despre atacul de panică al Simonei

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 14:15
Simona Halep a impresionat lumea tenisului. “Au fost momente înfricoșătoare pentru ea!” Mats Wilander a vorbit despre atacul de panică al Simonei

Simona Halep a suferit un atac de panică în confruntarea pierdută contra Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), scor 6-2, 2-6, 1-6. Mats Wilander a comentat momentele dificile trăite de româncă șa Roland Garros.

Mats Wilander, laude pentru Simona Halep

Mats Wilander, fostul lider ATP și deținător a șapte titluri de Mare Șlem, a lăudat-o pe Simona Halep pentru discursul de la finalul partidei cu Qinwen Zheng. Mai exact, fostul jucător de tenis este de părere că sinceritatea româncei a fost o „mișcare strălucită de PR”:

Au fost momente înfricoșătoare pentru ea. Nu știi ce se întâmplă. A fost o mișcare bună din partea ei să iasă și să explice ce s-a întâmplat: Sunt zâmbitoare și sunt pregătită să continui. Deci, aceasta este o mișcare strălucită de PR, de asemenea, pentru a le arăta adversarilor ei că este ceva ce nu a mai experimentat până acum”, a spus Mats Wilander, la Eurosport.

Discurs sincer după înfrângerea de la Roland Garros

După eliminarea prematură suferită la Roland Garros, Simona Halep a simțit nevoia să se descarce în fața fanilor. Aceasta a dezvăluit că își dorește foarte mult să facă performanță alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou.

„A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a întâmplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întâmplat acum.

Se poate să fie pus prea multă presiune pe mine și de-aceea să se fi întâmplat. Am muncit foarte mult în ultima perioadă, de când am început cu Patrick, îmi doresc foarte mult să reușesc și poate și asta a contribuit. Mai am chestia asta, când îmi doresc foarte mult, să nu mai fiu eu.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întâmple. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor doi ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică.

Cred că mâine o să fiu mai puternica decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o să încerc să o gestionez mai bine”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă de după jocul cu Qinwen Zheng.