Simona Halep a primit „verdictul” lui Mats Wilander: „Va reveni în top 3!” Veste fabuloasă pentru campioana de la Melbourne

Robert Zanfir / 09.01.2022, 17:45
Simona Halep a primit „verdictul” lui Mats Wilander: „Va reveni în top 3!” Veste fabuloasă pentru campioana de la Melbourne

Mats Wilander este convins că Simona Halep va reveni în top 3 WTA. Suedezul, de 7 ori câștigător de Grand Slam, i-a dat o veste mare româncei. Halep a câștigat finala de la Melbourne, 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep a uitat de coșmarul din 2021, când a jucat o singură finală și nu a câștigat niciun trofeu. Românca s-a impus în primul turneu al anului, la Melbourne, după finala cu Veronika Kudermetova. Victoria a venit chiar sub ochii lui Darren Cahill.

Simona Halep a primit „verdictul” lui Mats Wilander. Veste fabuloasă pentru campioana de la Melbourne

În urma victorie de la Melbourne, Simona Halep și-a asigurat o sumă consistentă de bani. În plus, Halep a urcat 5 poziții în clasamentul WTA, până pe 15.

Simona Halep nu și-a ascuns obiectivele. Revenirea în TOP 10. Mats Wilander este convins că ascensiunea româncei nu se va opri aici. Mai mult, fostul mare tenismen suedez crede că Halep va mai câștiga un Grand Slam.

„Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să «ucidă» pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale.

E adevărat că nu are armele adversarelor sale, dar cred că depinde doar de ea dacă va mai câștiga titluri de Grand Slam. Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește”, a declarat Wilander pentru Eurosport.

Mats Wilander: „Simona Halep va reveni în TOP 3”

„Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant.

Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major.

Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în Top 3 WTA”, a mai spus Mats Wilander.

E o plăcere să am un nou speech pe această arenă, acum 4 ani am avut un moment neplăcut, pierzând finala cu Wozniacki. E atât de frumos să fiu aici în fața voastră, a fanilor, care mereu m-ați sprijinit în cele mai grele momente.
Mulțumiri echipei mele, nu e poate cel mai ușor să mă aveți aproape, știu că sunt dificilă. Haideți să continuăm să câștigam, îmi place acest sentiment
Simona Halep