Simona Halep a răspuns la întrebarea pe care i-au adresat-o tot mai mulți oameni: „Da, am s-o fac!”

Catinca Giosanu 12.01.2021, 19:28
Simona Halep a răspuns la întrebarea pe care i-au adresat-o tot mai mulți oameni: „Da, am s-o fac!”

Simona Halep se va vaccina împotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anunțul a fost făcut de sportivă, după ce tot mai mulți români și-au exprimat curiozitatea în acest sens. Jucătoarea de tenis nu a ezistat niciun moment să le răspundă. Ea a zis clar și răspicat ”Da, am s-o fac!”.

Simona Halep vrea să se vaccineze anti-Covid-19

Simona Halep este una dintre persoanele care au luat decizia să se imunizeze cu vaccinul dezvoltat împotriva virusului din China.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a precizat Simona Halep, pentru Pro TV.

În urma declarației făcute de marea sportivă, autoritățile au numit-o pe Simona Halep un „exemplu de om responsabil”.

Prima reacție a Ministerului Sănătății, după ce Halep a anunțat că se va imuniza

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate.

Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a transmis Ministerul Sănătății, printr-o postare pe pagina oficială a instituției.

Simona Halep se va vaccina împotriva Covd-19
Simona Halep se va vaccina împotriva Covid-19 / Sursa Foto: Facebook

Simona Halep: ”Am crezut în boală de la început”

În urmă cu aproximativ 3 luni, sportiva din Constanța anunța că s-a infectat cu malaria respiratorie declanșată de Covid-19. Ea a dezvoltat o formă ușoară. Ulterior, campioana s-a vindecat de boala pulmonară şi le-a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în acea perioadă.

De asemenea, sportiva le-a transmis coronaspecticilor un mesaj care i-a pus pe gânduri pe cei care nu credeau în virus.

”Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a declarat Simona Halep, într-o intervenție la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe