Simona Halep a ținut să ofere un mesaj special tuturor românilor. „Sunteți unul dintre motivele pentru care mă lupt așa tare”

Bordei Radu 15.08.2022, 20:49
Simona Halep a ținut să ofere un mesaj special tuturor românilor. „Sunteți unul dintre motivele pentru care mă lupt așa tare”

Simona Halep a făcut o adevărată „baie de mulțime” la Toronto, după succesul din Rogers Cup. Suporterii români au asaltat-o pe marea noastră campioană, la final. Aceasta a fost impresionată de sprijinul oferit de fani și le-a transmis un mesaj special.

Simona Halep, impresionată de afecțiunea fanilor români. „Sunteți unul din motivele pentru care lupt așa tare”

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia. Pe tot parcursul partidei, Simona a fost susținută frenetic de fanii români aflați în tribune. Partida a suscitat un interes uriaș, toate cele 11.815 de locuri ale arenei fiind ocupate. La ieșirea din complexul unde s-a desfășurat turneului, Simona a fost asaltată de fani. Îmbulzeala a fost atât de mare încât gărzile de corp au trebuit să intervină pentru a evita eventuale neplăceri.

Simona s-a bucurat pentru susținerea de care a avut parte și a ținut să le transmită suporterilor un mesaj special.

„Am decis să fac o postare dedicată tuturor fanilor mei români din toată lumea. În această săptămână , în Toronto, am fost atât de impresionată de toată susținerea care mi-a fost oferită. Sunt mereu susținută din toate colțurile lumii.

Sunteți unul din motivele pentru care mă lupt atât de tare la meciuri, iar când sunt momente dificile parcă am mai multă energie și atunci când câștig, simt că o fac și pentru voi. Vă mulțumesc tuturor pentru energia frumoasă pe care mi-o transmiteți”, a fost mesajul Simonei Halep, pe Instagram.

Mouratoglou le-a mulțumit românilor: „Nu am mai văzut un asemenea popor”