Simona Halep debordează de fericire, după ultimul anunț. Prietena ei de suflet urmează să aibă un copil

Catinca Giosanu 15.12.2022, 10:42
Simona Halep debordează de fericire, după ultimul anunț. Prietena ei de suflet urmează să aibă un copil

Simona Halep radiază de bucurie. Câștigătoarea de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) a primit o veste extraordinară în urmă cu puțin timp. Vestea care i-a adus zâmbetul de față sportivei de la malul mării.

Simona Halep, vești bune la final de an

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a legat prietenii în circuitul profesionist. Printre sportivele cu care campioana noastră se înțelege foarte bine se numără și Carla Suarez Navarro.

Ibeca a trecut printr-o dramă cumplită. În 2020, ea a fost diagnosticată cu cancer. Fosta ocupantă a locului 6 WTA (pe 29 februarie 2016) nu credea că va reuși să învingă boala cumplită, însă minunea s-a produs. Ea a reușit să treacă peste această cumpănă cu ajutorul medicilor, iar acum urmează să devină mamă.

Prietena ei este însărcinată

Vindecată de cancer, Carla Suarez Navarro a anunțat că este însărcinată. Prietena Simonei Halep așteaptă un copil, care se va naște în vara anului viitor. Anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Fosta jucătoare spaniolă de tenis a scris pe contul oficial de Instagram că este însărcinată. Data probabilă a nașterii copilului său este iunie 2023.

Sunt însărcinată în trei luni. Este o bucurie incredibilă să pot aduce o nouă viață pe lume. Au trecut deja 12 săptămâni de bucurie imposibil de descris, abia aștept să dau viață.

Eu și Olga, partenera mea, simțit o responsabilitate imensă. Suntem mândre că am făcut acest pas și sunt încântată să îl împărtășesc cu voi. Amândouă suntem încă tinere, iar retragerea din tenis a reprezentat momentul ideal să facem acest pas.”, a scris prietena Simonei Halep pe Instagram.

Reacția Simonei Halep

Simona Halep se află în plin scandal de dopaj, după ce în organismul ei a fost găsită substanța roxadustat. Cu toate acestea, ea a găsit puterea să se bucure pentru prietena ei din tenis care s-a vindecat de cancer, iar acum urmează să devină mamă.

Cele două au participat la nenumărate sesiuni de antrenament împreună. Legătura dintre ele este extrem de strânsă, în ciuda distanței care le despart. În momentul în care a aflat că iberica a fost diagnosticată cu cancer, sportiva născută la Constanța a fost devastată.

Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo.”, se arată într-un mesaj mai vechi postat de Simona Halep, pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe