Simona Halep, destăinuri din intimitate: de câte ori a fost cerută de soție și ce părere are despre bărbații care ”agață” pe internet

Catinca Giosanu 13.01.2021, 12:05
Simona Halep, destăinuri din intimitate: de câte ori a fost cerută de soție și ce părere are despre bărbații care ”agață” pe internet

Simona Halep a făcut dezvăluiri din intimitate. Sportiva a vorbit despre cum s-a comportat de-a lungul timpului în relația cu admiratorii. La un moment dat, ea a fost cerută în căsătorie de către un fan.

Simona Halep, destăinuiri din intimitate

Cu toții știm că Simona Halep este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. De data aceasta însă, campioana noastră a oferit mai multe detalii picante. Jucătoarea de tenis și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor și a făcut mărturisiri despre modul în care comportat în trecut cu admiratorii.

În momentul în care a fost întrebată despre cum a interacționat cu bărbații înaintea relației actuale, numărul 2 WTA a făcut următoarele afirmații:

Nu am primit cereri în căsătorie, poate una dacă îmi aduc bine aminte! Dar nu am fost atât de deschisă în sensul acesta ca să am conversații cu bărbați pe internet sau ceva de genul. Dar am fost o persoană deschisă atunci când am ieșit în public. Sunt foarte sociabilă și atunci când mă simt bine cu cineva este foarte ok”, a explicat Simona Halep, pentru Aleph News.

Simona Halep are așteptări mari de la Australian Open
Simona Halep a făcut noi dezvăluiri / Sursa Foto: Facebook

Simona Halep:”Nu pot să gestionez tot timpul emoțiile încât să nu deranjez”

De asemenea, campioana de la Wimbledon a vorbit și despre modul în care gestionează relația cu fanii.

„Uneori e greu, pentru că ai niște responsabilități, trebuie tot timpul să fii deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit. Câteodată depinde și de starea mea. Sunt supărată că nu mi-a ieșit ceva într-un meci și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile încât să nu deranjez”, a mai spus Simona Halep.

În prezent, sportiva din Constanța trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Toni Iuruc. Bărbatul are 41 de ani și provine din orașul natal al sportivei, Constanța.

Cei doi amorezi au început relația în urmă cu aproximativ  doi ani. La cei 29 de ani ai săi, sportiva se simte pregătită să își întemeieze o familie alături de bărbatul machidon. Cu toate acestea, Simona Halep refuză să se gândească la o căsătorie în viitorul apropiat.

”Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat marea sportivă într-un interviu oferit pentru TVR.

Urmăriți Playsport.ro și pe