Simona Halep, în brațele unui bărbat adorat de româncele bogate. Cu cine s-a pozat jucătoarea de tenis din Constanța – FOTO

Pintilie Iosif 28.11.2022, 18:01
Simona Halep, în brațele unui bărbat adorat de româncele bogate. Cu cine s-a pozat jucătoarea de tenis din Constanța – FOTO

Simona Halep este într-o vacanță forțată de suspendarea dictată de WTA. Românca nu are voie să jace tenis profesionist o perioadă, fiind suspendată din cauza dopajului.

Deși ea susține că nu s-a dopat, va trebui să se judece cu autorităle competente pentru a-și demonstra nevinovăția.

Simona Halep, în brațele uui bărbat adorat de româncele bogate

Fără turnee și probabil cu un program de antrenament mult mai liber, Simona Halep își încarcă timpul cum poate. Recent, ea s-a fotografiat cu un bărbat celebru din România.

Aflată la shopping, ea s-a reîntîlnit cu un hairstylist celebru, Sorin Stratulat, cel care a avut grijă de părul ei mai mulți ani. Jucătoarea de tenis a postat o poză cu el, pe Instagram.

Simona Halep se pregătește de proces

Simona Halep se pregătește de sărbători, alături de familie. Campioana de tenis ar fi trebuit să înceapă pregătirile pentru sezonul viitor, dar cum este suspendată, românca va rata cel puțin startul anului viitor. Atunci va avea loc și procesul în care Simona este implicată.

Actualul număr 10 WTA nu se gândește la primele turnee din 2023, din cauza suspendării pentru dopaj cu Roxadustat. De abia la începutul anului viitor va începe procesul care va trebui să lămurească soarta româncei. Simona și-a pregătit deja apărarea, acum va căuta să se bucure pe cât posibil de sărbători. Mai mult, campioana de la Roland Garros și Wimbledon vrea să arate că este optimistă și în ceea ce privește verdictul pe care îl va primi. Tenismena dorește să demonstreze că nu a ingerat cu bună știință substanțe interzise, de aceea nu se consideră vinovată.

Simona Halep și-a refăcut echipa de aur

Simona Halep nu are timp de pierdut. Jucătoarea română de tenis a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, dar nu s-a culcat pe o ureche. Fostul număr mondial al tenisului feminin se pregătește din greu în această perioadă.

Sportiva născută la Constanța s-a întâlnit la finalul acestei săptămâni cu Darren Cahill. Fostul antrenor al dublei câștigătoare de Grand Slam se află de ceva timp în România, unde a venit tocmai pentru a fi alături de marea noastră campioană în această perioadă dificilă.

El și-ar fi prelungit șederea pentru a o ajuta pe fiica lui Stere Halep în scandalul de dopaj în care este implicată.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe