Simona Halep renunță la tenis după scandalul provocat de divorțul cu Toni Iuruc. Va reveni în circuit din octombrie

Dragos Stefanescu 11.09.2022, 09:50
Simona Halep renunță la tenis după scandalul provocat de divorțul cu Toni Iuruc. Va reveni în circuit din octombrie

Simona Halep traversează o perioadă delicată după ce a divorțat de Toni Iuruc. Astfel, marea noastră campioană a decis să ia o pauză de la tenis.

După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep ia o pauză de la tenis

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Despărțirea survine după aproape un an de la cununia civilă. Se pare că problemele dintre cei doi nu au putut fi conciliate, astfel că fiecare a decis să meargă pe un alt drum.

În ciuda faptului că a afișat o atitudine optimistă, divorțul de Toni Iuruc este o adevărată lovitură pentru Simona Halep. Afectată de acest episod neplăcut, marea noastră campioană a decis să ia o pauză de la tenis. În luna septembrie, Simona nu va participa la niciun turneu. Mai mult, constănțeanca nu se află nici pe lista participantelor la turneul WTA 500 de la Ostrava, competiție care va începe pe 3 octombrie. Totuși, Simona ar putea participa la Transylvania Open (10-16 octombrie) și Guadalajara Open (17-23 octombrie). Principalul obiectiv al marii noastre campioane este participarea la Turneul Campioanelor, care se va desfășura în perioada 31 octombire – 7 noiembire, în Texas.

După finala de la US Open 2022, Simona Halep va coborî pe locul 9 WTA.

Simona Halep, optimistă chiar și după divorț. Ce mesaj a transmis marea noastră campioană

După ce divorțul de Toni Iuruc a fost anunțat oficial, Simona Halep nu a luat inițial nicio poziție publică. Cei doi s-au prezentat joi la notar pentru a semna actele de divorț. Ei au dorit ca procedurile să se încheie cât mai curând cu putință. Astfel, Simona și Toni au ales să nu ajungă în instanță, acolo unde procesul ar fi putut dura luni în șir.

Simona Halep nu a dialogat cu jurnaliștii, dar ulterior a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu uita să zâmbești” a scris marea campioană. Apoi ea a postat o fotografie care o arată veselă, în ciuda momentului delicat prin care trece.

Ulterior, Simona Halep a revenit cu un mesaj în care a anunțat motivele din spatele divorțului de Toni Iuruc. Marea noastră campioană a ținut să precizeze că-și dorește foarte mult ca presa să păstreze discreția în privința acestui eveniment neplăcut din viața sa.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe