Simona Halep s-a întors în România fără racheta de tenis. Decizia care a surprins pe toată lumea

Moldoveanu Camelia / 24.09.2021, 22:48

Simona Halep a revenit în România din luna de miere. Campioana României a decis să renunțe la racheta de tenis. Nimeni s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea ei.

Gestul surprinzător făcut de Simona Halep

Simona Halep a plecat împreună cu soțul său, Toni Iuruc, în luna de miere imediat după nuntă. Nu a fost o lună de miere în adevăratul sens al cuvântului deoarece Campioana României s-a relaxat doar o săptămână . Ea se pregătește pentru Indian Wells, turneu care are loc în perioada 4 – 17 octombrie. Sportiva din Constanța își începe antrenamentele deoarece pe data de 2 octombrie are deja programat zborul spre SUA.

Chiar înainte de a pleca din Turcia, acolo unde și-a petrecut vacanța, Simona Halep a făcut un gest neașteptat. Se pare că Simo a preferat să-și lase racheta în Bodrum, acolo unde l-a întâlnit pe un bărbat care o apreciază foarte mult pentru cariera clădită în tenis.

Demir Omer, bărbatul care s-a fotografiat împreună cu Halep, a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie cu racheta de tenis și autograful campioanei României. Acesta a mai adăugat la postarea apreciată chiar și de către constănțeancă următorul mesaj:

Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”.

Cine ar putea fi următorul antrenor al româncei

Simona Halep s-a despărţit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Există mai multe motive care au dus la această ruptură. Principalul motiv ar fi că australianul este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește la tot pasul în circuit pentru a fi alături de constănțeancă. Mai mult, Cahill trebuie să stea din ce în ce mai mult departe de familie, un aspect peste care nu este dispus să treacă.

Dincolo de motivele plauzibile și mai puțin probabile ale despărțirii, Simona Halep are nevoie de cele mai bune indicații la dispoziția sa. Cei care iubesc sportul alb au început deja să caute înlocuitor pentru Darren Cahill. Sascha Bajin este numele următorului antrenor ales în scenariul în care Simona Halep ar renunța la serviciile lui Daniel Dobre.Simona Halep, cadou racheta de tenis

Cei de la Tennis Forum susțin că Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka, este cel mai potrivit pentru a o îndruma pe Simona Halep. Sascha Bajin are o imagine foarte bună la nivel mondial. De-a lungul timpului, el i-a fost sparring partner Serenei Williams, Victoriei Azarenka, Carolinei Wozniacki și lui Sloane Stephens. Acesta le-a mai antrenat pe Kristina Mladenovic, Dayana Yastremska, Karolina Pliskova, până să lucreze alături de Naomi Osaka. Deocamdată,  Halep nu a comunicat nimic despre numele următorului antrenor pe care îl va angaja. Rămâne însă de văzut dacă se va înțelege sau nu cu cel care o antrenează pe Karolina Pliskova.