Toni Iuruc a pus piciorul în prag și a zis „Nu!”. Ce i-a refuzat Simonei Halep

Moldoveanu Camelia / 24.09.2021, 17:50

Toni Iuruc a avut grijă ca nunta cu Simona Halep să fie una de poveste. Însă, un detaliu a atras atenția multor oameni. Omul de afaceri nu l-a dorit și invitat pe un artist care se află în toate topurile din România și s-a aflat într-o vreme și în viața soției sale. Chiar dacă Simona Halep probabil dorea ca acesta să participe la cel mai important eveniment din viața sa.

Toni Iuruc nu l-a vrut la nuntă. Care ar fi, de fapt, motivele reale

Printre cei 300 de invitați de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc s-au numărat nume importante din sport, dar și artiști. Marele absent de la acest eveniment a fost chiar Smiley, cântărețul fiind în trecut foarte apropiat de campioana României.

Cu toate că au susținut mereu că sunt doar prieteni, artistul a zburat până în SUA pentru a o susține pe Simona Halep în 2016 la US Open. Apropierea era una pe care nu o ascundeau, fiind de cele mai multe ori surprinși împreună în diferite locuri.

Se spune că relația lor a început înainte să apară pentru prima dată în public, însă s-a terminat în momentul în care Gina Pistol și-a făcut apariția.

Coincidențele care dau naștere unor întrebări. Retorice, cel mai probabil

Aparent Smiley a rut legătura cu Simona Halep după ce a luat decizia să înceapă o relație cu Gina Pistol, relație ținută secretă mai multă vreme. În același timp, campioana României și-a îndreptat atenția către actualul ei soț, Toni Iuruc.

Nu e de mirare că omul de afaceri nu l-a vrut la nuntă pe artist, nici măcar pentru o reprezentație artistică.

Dacă este să ne luăm după cum au decurs lucrurile, Simo și Smiley au făcut alegerile potrivite, amândoi fiind fericiți în relațiile actuale.

De ce a ajuns Loredana Groza la spital după cununia Simonei Halep

Zilele trecute, Loredana Groza a ajuns pe patul de spital. Ea nu a dezvăluit inițial motivul pentru care a solicitat ajutorul cadrelor medicale. Presa a susținut, însă, că artista ar fi fost infectată cu COVID și că se află internată la Spitalul Matei Balș.

Bineînțeles că toată lumea s-a gândit imediat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, acolo unde Lori a fost prezentă, atât în calitate de artist, cât și de invitat. După mai multe zvonuri și puțină panică, Loredana Groza a lămurit întreaga situație.

Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat, sunt bine mersi acasă, dar nicio legătură cu Covid-ul, nicio legătură cu spitalul Matei Balş, unde s-a spus că aş fi internată.

Toate ştirile legate de Covid sunt false. N-a fost absolut nico răceală, nicio gripă, nicio legătură cu Covidul. Vineri începe o nouă ediţie a X-Factor, Next Star-ul continuă şi el, sâmbătă voi concerta la Iaşi şi îi asigur pe fanii mei că voi fi prezentă. Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale.”, a spus Loredana.