Simona Halep și-a angajat un nou colaborator. Cu cine va pleca la Doha și Dubai

Giosanu Catinca 07.02.2022, 16:43
Simona Halep și-a angajat un nou colaborator. Cu cine va pleca la Doha și Dubai

Simona Halep se confruntă cu probleme înainte de turneele de la Dubai, 14 – 19 februarie, și Doha, 20 – 26 februarie. Sportiva de la malul mării a decis să-i concedieze pe Adrian Marcu și Daniel Dobre după meciul pierdut, în optimile de finală de la Australian Open 2022, în fața franțuzoaicei Alize Cornet, fără să se gândească la consecințe.

Multă lume și-a făcut griji pentru româncă, odată ce aceasta a rămas fără antrenor. Ea a venit, însă, cu un anunț, care i-a mai liniștit pe fanii campioanei noastre.

Simona Halep și-a găsit un nou colaborator

Simona Halep s-a pregătit în ultima perioadă, fără antrenor, pentru turneele de la Dubai și Doha. Acum, însă, și-a ales un colaborator care o va însoți la turneele la care va evolua peste doar câteva zile.

La competițiile din zona arabă, fiica lui Stere Halep va fi însoțită, potrivit Treizecizero.ro, de către un sparring partner francez. Bărbatul lucrează în celebra academie a lui Patrick Mouratoglou, însă nu i-a fost precizat numele.

E foarte greu să-ți găsești un antrenor care să se potrivească cu tine ca om, e ceva foarte sensibil. Mi s-a părut greu întotdeauna. Bine, și eu sunt o persoană exigentă: și cu mine, dar și cu echipa. Tot timpul am senzația că trebuie mai bine, mai bine, mai bine. Într-un astfel de parteneriat, trebuie să accepți și lucrurile mai puțin bune, ca într-o căsnicie.

E complicat, trebuie să găsești un balans.”, a menționat faimoasa sportivă.

Cu cine va pleca la Doha și Dubai

Dubla campioană de Grand Slam este hotărâtă să încerce să-și gestioneze o perioadă singură antrenamentele și programul competițional, așa cum s-a întâmplat în 2013-2014.

Jucătoarea de tenis a declarat pentru sursa anterior citată că acum are de partea ei experiența și nenumăratele sfaturi pe care le-a primit de-a lungul timpului de la oamenii cu care a lucrat.

E o perioadă în care vreau să-mi iau responsabilitatea, să mă întăresc ca persoană și vreau și să experimentez. Să văd cât sunt capabilă să fac singură. Am multe sfaturi care mi-au rămas de la toți antrenorii cu care am lucrat, mai ales din cei șase ani cu Darren. Am multe idei și parcă acum vin toate, mai ales când ești relaxat și nu simți presiunea echipei.”, a adăugat Simona Halep.

În ce relații a rămas cu antrenorii demiși

Halep nu a vrut să detalieze contextul despărțirii de Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar a subliniat că nu a fost, în niciun caz, vorba despre o ceartă.

Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine. Ei știu de ce am decis așa și e suficient.”, a mai spus Simona, precizând că niciuna dintre variantele de antrenor vehiculate în ultima vreme nu este adevărată.

Urmăriți Playsport.ro și pe