Singurii fotbaliști pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB de la Farul. “I-am zis și lui Mihai”

Radu Bordei 09.06.2023, 23:43
Singurii fotbaliști pe care Gigi Becali  îi vrea la FCSB de la Farul. “I-am zis și lui Mihai”

Gigi Becali a recunoscut că își dorește jucători de la campioana României, dar nu crede că îl va putea convinge pe gică Hagi să îi cedeze. Finanțatorul FCSB-ului a pus ochii pe doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai constănțenilor.

Jucătorii pe care Gigi Becali i-ar transfera imediat de la Farul. „Doar pe ei doi îi vreau”

Finanțatorul FCSB-ului a cumpărat de-a lungul timpului jucători de la echipa lui Gică Hagi. Acum a pus ochii pe doi fotbaliști ai campioanei, chiar dacă este conștient că îi este aproape imposibil să îi transfere.

Nu sunt interesat de Mazilu, doar doi jucători aș aduce de la Farul. Pe Borza și Alibec. Alibec nu mai este jucătorul pe care îl știam, e altă versiune. Dar are clauza prin care pleacă în străinătate, așa că nu ne putem atinge de el. Mai este Borza, dar îi ziceam și lui Mihai (Mihai Stoica – n.red) chiar dacă îl aducem, suntem siguri că la noi joacă la fel? am mai luat de la ei și nu aua rătat așa bine, ăsta este geniul lui Hagi, meseria lui, a declarat Becali, la Digisport

Negocieri pentru un alt atacant

Gigi Becali a anunțat următorul transfer la FCSB. Latifundiarul din Pipera a negociat cu Garita, dar s-a reorientat către un alt jucător. Atacantul a cerut o sumă prea mare de bani și patronul echipei nu a mai fost de acord.

Fotbalistul camerunez ar fi cerut un salariu de trei ori mai mare decât a avut la FC Argeș, 20.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 250.000 de euro.

Milionarul din Pipera i-a oferit lui Garita, potrivit surselor playsport.ro, un salariu în valoare de 15.000 de euro, precum și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Am discutat cu Garita prin impresar. A cerut mulți bani și la revedere. Ne interesează un alt fotbalist din Superliga și cu Garita am încheiat. Avem Compagno și vreau să mai avem dublură. Poate că un fotbalist de la U Cluj. O să stăm liniștiti și măcar cu o zi înaintea plecării echipelor cantonamentului o să mai avem 2-3 transferuri. Poate îl cumpărăm pe Thiam, poate îl împrumutăm. Negociem, a spus Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe