„Singurul care a fost super-corect a fost Hagi!” Dan Petrescu și Boloni, puși la zid după ce au refuzat naționala | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 19.01.2022, 08:32
„Singurul care a fost super-corect a fost Hagi!” Dan Petrescu și Boloni, puși la zid după ce au refuzat naționala | EXCLUSIV Playsport Live

Adrian Porumboiu a spus în cadrul emisiunii Playsport Live că singurul care nu poate fi criticat după ce a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu este Gică Hagi. Fostul patron al Vasluiului se declară un susținător al lui Edi Iordănescu.

Răzvan Burleanu și compania au mărit strocul negocierilor. Președintele FRF a fixat ca deadline reluarea Ligii 1, iar timpul se apropie de final. Edi Iordănescu și Adi Mutu au rămas favoriți, dar nici Ladislau Boloni nu pare ieșit din cursă.

„Singurul care a fost supercorect a fost Hagi!” Dan Petrescu și Boloni, puși la zid după ce au refuzat naționala

Adrian Porumboiu a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live. Fostul patron al Vasluiului spune că este un fan al lui Edi Iordănescu, pe care l-a avut antrenor în Moldova.

„Dacă iese fum de la Federație, înseamnă că avem antrenor. Eu am o părere foarte bună despre antrenorul Edi Iordănescu. Eu cred că e un antrenor care va face față cu brio. E un românaș, cu gândire și simțire de român autentic. Nu vreau să jignesc pe nimeni.

E foarte bun, tot timpul preocupat să aplice tot ce e nou în lucrurile tehnico tactice. Cred că va face o figură frumoasă”, a declarat Porumboiu la Playsport Live.

Adrian Porumboiu: „Răzvan Burleanu să-și angajeze consilieri”

„Dacă ar trebui să vorbim de angajarea de consilieri, eu cred că ar trebui să își ia Burleanu mai mulți. Acolo ar trebui să fie consilieri.

Singurul care a fost corect, super-corect în această relație a fost Hagi. El are și o incompatibilitate, ca antrenor și patron de club… Ar fi singurul refuz care poate fi acceptat de iubitorii fotbalului.

Petrescu? La câte zeci de milioane au dus în stânga și în dreapta cei de la CFR, trebuia să mai pună clauza aia? Și Federația cât e de săracă…

S-au cramponat de 400 de mii și nu … Dacă îl vrei pe Dan Petrescu, plătești clauza. E mai important decât orice echipa națională, decât CFR Cluj, decât orice.

S-a pus o clauză din aia.. Nu-i așa că vrei? Dar din cap dai că NU”, a mai spus Adrian Porumboiu în cadrul Playsport Live, emisiune moderată de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu.

Dezastru în societate, dezastru la națională

Adrian Porumboiu crede că rezultatele foarte proaste ale naționalei nu sunt decât oglinda situației dezastruoase din societatea românească.

„Situația este una aidoma situației din țară. Fotbalul nu e cu nimic sub sau într-o tonalitate care să nu aibă legătură cu socitatea. Fotbalul e pe același loc cu economia, nivelul de trai, tot ce vreți.

Cum vreți să contăm în Europa? Să fim serioși. Trebuie să avem o analiză pertinentă de ce suntem acolo? Ăla ne e locul.

Vedeți vreun segment unde să spunem că suntem pe primele locuri sau… Fotbalul e imaginea întregii societăți, cu mișmașuri, cu tot felul de găinării. Uitați-vă ce abuzuri fac și nimeni nu spune nimic”, a mai spus Adrian Porumboiu la Playsport Live.

Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Este prima dată când discutăm cu 3 persoane!
Mihai Stoichiță, director tehnic FRF