Singurul om care l-a făcut pe Ion Țiriac să aibă numai cuvinte de laudă. Spaniolii sunt în extaz, jurnaliștii de la AS scot în evidență interviul românului

Olteanu Ștefan / 16.06.2022, 23:21
Singurul om care l-a făcut pe Ion Țiriac să aibă numai cuvinte de laudă. Spaniolii sunt în extaz, jurnaliștii de la AS scot în evidență interviul românului

Rafael Nadal (36 de ani – 4 ATP) este singurul om de pe planetă care l-a făcut pe Ion Țiriac să aibă numai cuvinte de laudă. Miliardarul român a fost printre puținii oameni din lumea tenisului care au avut curajul să răspundă la o întrebare: cine este cel mai bun dintre Nadal, Federer și Djokovic?

Verdictul lui Ion Țiriac. Rafael Nadal e cel mai bun tenismen din istorie! Ibericul e singurul om care l-a făcut pe Ion Țiriac să aibă numai cuvinte de laudă

Un jucător precum Rafael Nadal „nu veți mai vedea nici voi, nici copiii voștri”, a transmis Ion Țiriac într-un interviu acordat recent, ibericul devenind astfel singurul om care l-a făcut pe miliardarul român să aibă nu mai cuvinte de laudă.

Ion Țiriac este cunoscut ca fiind o persoană foarte drastică și de-a lungul ultimilor ani nu s-a ferit să critice diverse nume importante din lumea tenisului. Halep a fost luată în repetate rânduri la țintă de Ion Țiriac, în ciuda faptului că sportiva din Costanța îi este extrem de apropiată. De asemenea, Serena Williams, cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului feminin, a fost constant atacată de Țiriac.

Nu este și cazul lui Rafael Nadal, care a reușit cumva să îl cucerească definitiv pe afaceristul român. Într-un interviu acordat pentru publicația Clay Tenis, Ion Țiriac a răspuns la cea mai aprinsă întrebare din lumea tenisului masculin: cine este mai bun dintre Nadal, Federer și Djokovic?

Nadal este cel mai bun dintre toți. Nici Djokovic, nici Federer nu se ridică la nivelul său. Nu veți mai vedea nici voi, nici copiii voștri, pe cineva care să câștige de 14 ori un turneu de Grand Slam. De 15 ori, dacă mai joacă o dată.

Ce a făcut în legătură cu vaccinul (n.r.- Djokovic) a fost o greșeală fatală, și-a stricat imaginea.

Vrea să fie o personalitate, ca McEnroe sau Năstase, dar nu are carismă. Roger poate juca mult după 40 de ani, însă nu va mai fi competitiv. Aș spune că e în pericol de a deveni ridicol”, a transmis Ion Țiriac.

Jurnaliștii de la AS scot în evidență interviul românului

Declarațiile lui Ion Țiriac au ajuns rapid și în celebrul cotidian AS.com. Spaniolii au fost în extaz în momentul în care au auzit că jucătorul lor favorit a fost declarat învingător în disputa cu Roger Federer și Novak Djokovic.

Un miliardar i-a comparat pe Nadal, Federer și Djokovic. Nu ați mai văzut niciodată așa ceva. Este extraordinar”, au titrat jurnaliștii de la AS.

Rafael Nadal a cucerit la începutul lunii iunie cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam la Roland Garros. În total, ibericul are în palmares nu mai puțin de 22 de trofee de Grand Slam, record absolut în lumea tenisului masculin.

Roger Federer are 20 de astfel de titluri cucerite, la fel ca Novak Djokovic.

Rafael Nadal a luat hotărârea definitivă. Ce va face după accidentarea suferită la piciorul stâng.