Hagi naște pasiuni nebănuite la vârsta sa. Cu cine a fost surprins „Regele”

Moldoveanu Camelia 17.09.2021, 13:07

Imagine uluitoare de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Gică Hagi naște pasiuni chiar și la vârsta lui. „Regele” s-a fotografiat în timp ce era pupat de o bombă-sexy, și nu era Marilena Hagi. Femeia i-a dedicat chiar și o melodie.

Imagine uluitoare cu Gică Hagi

Dacă la petrecerea de după logodna Simonei Halep, Gică Hagi și Marilena Hagi au lipsit, cununia civilă n-au mai avut cum să o rateze. „Regele” și-a făcut apariția într-un bolid de lux alături de superba sa soție. Cel mai probabil cei doi s-au simțit foarte bine, dat fiind faptul că a fost o nuntă machedonească.

Dacă Marilena Hagi a furat toate privirile cu frumusețea sa incontestabilă, Gică Hagi a stârnit și el pasiuni nebănuite. Pentru a întreține atmosfera, dar și în calitate de invitat, Loredana Groza s-a afișat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc într-o salopetă superbă turcoaz. Cântăreața a postat o fotografie în care îl pupă pe „Rege”. Imaginea a fost însoțită de piesa Hagi-Maradona-Pele In Balcani cântată de Junky Zice și mesajul „Regele fotbalului, Gică Hagi”.

Sunt Hagi, Maradona, Pele în Balcani
Și nu mă las nici dacă-i fac pe cei mai mari
Mamă, am un vis
O să fiu ce ți-am promis

Sunt sigur că-i mâna lui Dumnezeu că ating prezentul
Sunt că Maradona, fur ca un artist momentul
Sunt la fel că Hagi, mă simt Rege în Carpați
Dinainte să existe Subcarpați, asta-i pentru frați”, sunt versurile pe care Loredana Groza i le-a dedicat lui Gică Hagi.

Marilena Hagi, apariție memorabilă

Marilena Hagi l-a lăsat pe „Rege” fără cuvinte atunci când a fost gata pentru a merge la nunta anului în sportul românesc. Femeia cu care legendarul fotbalist este căsătorit de aproximativ 25 de ani a strălucit într-o rochie vaporoasă bej. Cu bucle lejere și un machiaj discret, Marilena și-a pus în evidență frumusețea și a atras toate privirile.

„Regele” nu s-a lăsat nici el mai prejos. De această dată l-am văzut într-un costum negru la care și-a asortat o cămașă clasică albă. Cu zâmbetul pe buze și vizibil cucerit de frumusețea soției sale, Hagi a ajutat-o pe Marilena să coboare din mașina de lux cu care au venit și s-au îndreptat spre local.

Pamporeea cu „Regele”, Simona Halep și Toni Iuruc

Momentul culminant a fost acela în care „Regele” a dansat cu Simona Halep un dans machedonesc, Pamporeea. Simona l-a prins pe Hagi de mână, iar Toni Iuruc a fost înconjurat de tehnicianul român și soția acestuia.

Ilie Năstase și soția sa au impresionat, de asemenea, la cununia Simonei Halep. Ioana Simion a îmbrăcat o rochie de culoare roșie, care i-a scos în evidență formele.

Urmăriți Playsport.ro și pe