Situația lui Dinamo naște o întrebare din partea lui Victor Becali către LPF și FRF. „La anul avem 20 de echipe ca să salvăm Dinamo?”

Moldoveanu Camelia 15.02.2022, 20:46
Situația lui Dinamo naște o întrebare din partea lui Victor Becali către LPF și FRF. „La anul avem 20 de echipe ca să salvăm Dinamo?”

Victor Becali le-a adresat o întrebare importantă oficialilor LPF și FRF, asta după ce situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece. Cu toate că familia Becali este jumătate cu suflet „roș-albastru” și jumătate „roș-alb”, vărul patronului FCSB pare să nu fie de partea echipei din „Groapă”.

Victor Becali, întrebare către LPF și FRF

Dinamo luptă cu toate armele pentru a evita retrogradarea, însă Victor Becali nu vede cu ochi buni posibilitatea ca Liga 1 să cuprindă mai multe echipe. Această mișcare a LPF și FRF ar salva „câinii” de la retrogradare deoarece acum se află pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte și două mai puțin decât Academica Clinceni. Pe locul 14 este Gaz Metan Mediaș, echipă care a pierdut într-o singură zi nouă fotbaliști.

Ciudat este faptul că Victor Becali nu pare să fie alături de fotbaliștii din „Groapă”, cu toate că este un fan al lui Dinamo. Ioan Becali, fratele acestuia, a fost în trecut președintele „câinilor roșii”. De cealaltă parte, Gigi Becali are suflet „roș-albastru”.

Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe și la anul ce face? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Rici (Grigore), Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în ‘B’, cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă.

Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. Eu spun că această situație, cu jucătorii neplătiți, nu poate merge la infinit”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

„Sunt aproape să semnez cu Dinamo!”

Răzvan Grădinaru, mijlocaș stânga de 26 de ani, renunță la 30.000 de euro și este deja în drum către București, unde urmează să semneze cu Dinamo.

Grădinaru este unul dintre cei 8 jucători care și-au reziliat contractele cu Gaz Metan. Cu toții aveau de primit salarii restante din partea clubului din Mediaș, însă au preferat să renunțe la sumele respective de bani pentru a deveni liberi de contract și a-și putea găsi o altă echipă.

Acesta  se numără printre cei norocoși care și-au găsit deja un angajament și a anunțat că este aproape să semneze cu Dinamo:

Sunt în drum spre București, spre casă. Am renunțat la toți banii pe care îi avem de primit, am reziliat aseară, pe la ora 10-11. Eu sunt mulțumit că am reușit să reziliez, chiar dacă pierd banii, 30.000 de euro. Am ales să pierd acum o sumă de bani și să am un plus în carieră. Nu mi-aș fi reziliat contractul fără să am niște discuții destul de avansate.

În mare parte sunt aproape să semnez cu Dinamo. Vreau să am cât mai repede echipă, nu pot să-mi pierd tonusul. Vreau să am antrenamente, jocuri”, a declarat Răzvan Grădinaru, la TV Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe