Șoc în familia Williams anunțat de presa americană! Avea doar 21 de ani când a decis să-și ia zilele

Moldoveanu Camelia 18.02.2022, 17:30

Familia Williams traversează o adevărată dramă, asta după ce un membru al familiei s-a sinucis la doar 21 de ani. Tânărul suferea de o boală extrem de rară. Cele mai cunoscute surori din tenisul mondial sunt extrem de afectate.

Și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Familia Williams traversează clipe dramatice

Venus și Serena Williams au o soră vitregă (Sabrina), rezultată din prima căsnicia a lui Richard Williams, tatăl lor. Din nefericire, nepotul surorilor Williams, Alphonse, s-a sinucis.

Tânărul de doar 21 de ani suferea de boala Peyronie. Afecțiunea determină o curbatură anormală a penisului și erecții dureroase. Alphonse este fiul cel mic al Sabrinei și după ce a aflat diagnosticul medicilor a încercat pentru prima dată să-și pună capăt zilelor.

Când fiul meu a încercat să-și pună capăt vieții în urmă cu doi ani și jumătate, l-am rugat pe Dumnezeu să-i salveze viața și să-mi acorde puțin mai mult timp. Și Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor, a făcut-o. Mi-a dat doi ani și jumătate mai mult decât mă așteptam. Știam că este împrumutat de la Dumnezeu, care l-a chemat înapoi”, a dezvăluit mama lui Alphonse.

”Este important ca oamenii să vadă familiile afro-americane”

Revista Harper’s Bazaar dedică noul număr jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams. Cele două au vorbit despre viața lor, dar și despre filmul „King Richard”.

Acesta nu este un film despre tenis. Acesta este un film despre familie”, a mărturisit Serena Williams.

La rândul ei, Venus explică în câteva cuvinte cum a decurs viața lor încă de când erau foarte mici:

De la o vârstă atât de fragedă, tot ce am făcut a fost să muncim”, spune Venus.

Serena William recunoaște că viața departe de tenis este una pe care cu greu și-a putut-o imagina. Cu toate acestea, ele se bucură din plin de momentele de liniște.

Evident că suntem o familie afro-americană și este important ca oamenii să vadă familiile afro-americane în această dinamică… să aibă modele.”, a mai spus Venus Williams.

„King Richard”, filmul despre copilăria surorilor Williams

Filmul „Regele Richard: Crescând Campioni/ King Richard” este produs de Warner Bros și este inspirat din fapte reali. Pelicula scoate în evidență caracterul unui tată care a reușit să crească și să formeze două tinere sportive de succes.

În acest film, Serena Williams este interpretată de către Demi Singleton, iar Venus Williams de către Saniyya Sidney. Din primele date, producția are toate șansele să devină una de succes.

Richard Williams este interpretat de Will Smith, în regia lui Reinaldo Marcus. Tatăl celor două jucătoare de tenis și-a dorit ca fiicele lui să practice acest sport după ce a urmărit-o pe Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, câștigând un turneu la Salt Lake City.

Tatăl surorilor Venus și Serena Williams a avut o viață presărată cu nenumărate momente de cumpănă. În tinerețe, acesta a fost la un pas de moarte de mai multe ori din cauza evenimentelor neplăcute pe de străzile din Compton. El și-a văzut un prieten cum și-a pierdut viața într-un scandal, iar pe altul după ce o femeia l-a călcat cu mașina și a dat vina pe victimă. Richard Williams prezintă viața din Compton astfel:

Nu a fost nicio anchetă, nu a existat nicio mașină de poliție. Dar asta a fost viața. Am fost pe punctul de a fi ucis de atâtea ori!”