Șocul suferit de Kira Hagi la 12 ani. Fiica „Regelui” a povestit tot, în direct, la TV: „Ne-a chemat pe mine și pe Ianis”

Moldoveanu Camelia 06.01.2022, 08:26

Kira Hagi s-a bucurat în 2021 de succes după succes pe plan profesional. Însă, la 12 ani un șoc puternic i-a schimbat complet parcursul. Gică Hagi a pus piciorul în prag și a chemat-o alături de Ianis Hagi pentru a oferi câteva explicații.

La doar 12 ani, Kira Hagi a primit un mare șoc din partea lui Gică Hagi

Dacă Ianis Hagi a ales să meargă pe urmele „Regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi s-a îndepărtat de sport și și-a canalizat toată atenția asupra artei. Fiica lui Gică Hagi este o actriță de succes, dar și o pictoriță cu multe lucrări apreciate.

Anul 2021 a reprezentat pentru tânăra artistă și lansarea în televiziune, prezentând propria emisiune, „Smart is the new cool” (proiect desfășurat la Aleph News, în „grădina” lui Adrian Sârbu). Află în exclusivitate de pe PlaySport.ro ce salariu are aceasta și care este obiectivul acestui proiect îndrăzneț.

„Haios – Așa îl știu pe tata”

Cu toate că succesul actual pare că a venit ca urmare a dorinței de toată viața de a fi artistă, lucrurile au stat complet diferit. Gică Hagi și-ar fi dorit ca fiica lui să fie o jucătoare de tenis de succes, însă la 12 ani i-a dat posibilitatea să-și aleagă drumul.

La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.

Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

Expoziție la Florența

Gică și Marilena Hagi sunt cel mai probabil în culmea fericirii. Fiica lor, Kira, și-a expus anul trecut lucrările la Bienala de la Florența. Pe lângă actorie, sora lui Ianis Hagi pictează niște tablouri superbe. Expoziția unde au putut fi văzute operele româncei a fost deschisă în perioada 23 – 31 octombrie 2021.

La aceeași expoziție au putut fi admirate și lucrările altor români. Printre aceștia s-au numărat: Cosmin Brendea, Răzvan Burnete, Celine Ali, Vasile Ștefănoiu, Sabina Elena Legănaru, Horia Manolache, Vladimir Păun-Vrapciu, Alexandru Popa, Ramona Russu, Dana Simion.

Săptămâna aceasta expun la Bienala de la Florența!!! Leagănul Renașterii. Locul în care au trăit și au creat și au respirat DaVinci și Boticelli și… E o mare onoare și probabil o să povestesc mulți ani de acum încolo despre acest moment. Vă invit dacă sunteți pe acolo în vacanță, să dați o fugă și să vedeți toată expoziția”, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe