Soluția pentru ca Bănel Nicoliță să scape de datorii. Devine preot, iar Becali îl face milionar

Bordei Radu / 30.10.2021, 10:04
Soluția pentru ca Bănel Nicoliță să scape de datorii. Devine preot, iar Becali îl face milionar

Datoriile l-au făcut pe Bănel Nicoliță să plece din țară. Fostul fotbalist de la FCSB ar fi irosit banii pe care i-a adunat în carieră și a ajuns într-o situație grea. Chiar fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a anunțat că Nicoliță ar avea probleme financiare și ar fi plecat din țară.

Din cauza unor afaceri ratate, jucătorul care a jucat cu Steaua semifinala de Cupa UEFA ar fi ajuns să datoreze sume importante. De aceea caută să muncească în străinătate. Fostul fotbalist ar fi putut apela chiar și la Gigi Becali. Tot Dumitru Dragomir i-a arătat lui Nicoliță care este cea mai bună soluție.

Cum poate Bănel Nicoliță să scape de datorii. „Secretul succesului”, dezvăluit de Oracolul din Bălcești

Dumitru Dragomir nu crede că Gigi Becali s-ar putea implica în situația fostului fotbalist. „Nu are cum să ajute pe toată lumea”, crede fostul șef al Ligii. Ar mai fi putut să fie o soluție pentru unul din cei mai iubiți fotbaliști ai Stelei, la începutul anilor 2000.

Nu poate nici Gigi să dea bani la toți din istoria clubului. El dă la preoți și la biserici. Dacă era și Bănel preot, dădea lovitura. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! a dezvăluit Dragomir, pentru Prosport

Chiar dacă Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Nicoliță, acesta nu l-ar primi la el, la firmă. Fostul șef al Ligii are afaceri mari în domeniul construcțiilor.

La mine fuge după trei zile de muncă. Este foarte grea munca în construcții. Eu stau pe șantier, știu ce greu este. Stai în frig, stai în ploaie. Nu e viață de fotbalist asta, el este obișnuit cu alt regim, a încheiat Dragomir

Bănel Nicoliță neagă orice datorie. „Nu mai vreau să dau nicio declarație”

Fostul fotbalist a negat vehement toate acesate informații, chiar dacă a recunoscut că nu mai este în țară. Se pare că acesta este, într-adevăr, în SUA, la muncă.

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație. Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii. De asemenea, vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni” a declarat acesta pentru Fanatik.