Sorana Cîrstea, victorie fulgerătoare în primul tur la US Open. „Ridică-te și luptă!”

Moldoveanu Camelia 01.09.2021, 09:47
Sorana Cîrstea, victorie fulgerătoare în primul tur la US Open. „Ridică-te și luptă!”

Sorana Cîrstea (38 WTA) începe în forță ultimul Grand Slam din acest an. Iubita lui Ion Ion Țiriac a câștigat (scor 7-6, 3-6, 6-0) în primul tur de la US Open, în fața uneia dintre favorite. După meci, sportiva din Târgoviște a avut un mesaj pentru susținătorii ei.

Victorie superbă pentru Sorana Cîrstea

Iubita lui Ion Ion Țiriac a luptat în primul tur de la US Open contra rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 31 WTA. Este o victorie excelentă pentru Sorana Cîrstea, dat fiind faptul că s-a aflat în fața favoritei cu numărul 29 de la US Open.

Primul set a fost unul strâns, însă terminându-se cu victoria româncei (7-6). A urmat o înfrângere pentru Sorana Cîrstea, însă în ultimul set a dat de pământ cu rusoaica de 24 de ani. Jucătoarea de tenis din Târgoviște urmează să se dueleze, în turul doi de la turneul din SUA, cu Shelby Rogers.

După meci, iubita lui Ion Ion Țiriac a scris un mesaj pe Instagram pentru fanii săi. Sorana Cîrstea îi înseamnă pe oameni să se ridice și să lupte, ața cum a făcut ea în ultimul set.

Ridică-te și luptă!

Victorie bună azi din prima rundă @usopen!”, a scris Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, conversație în văzut tuturor cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ultima conversație dintre cei doi îndrăgostiți arată cât de închegată este relația dintre ei.

Cei doi se înțeleg de minune, așa cum se poate lesne observa și din dialogul purtat de cei doi pe social media. Aflată la New York, acolo unde se pregătește pentru US Open, jucătoarea din Târgoviște a purtat o discuție emoționantă cu iubitul ei.

Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient!”, este un mesaj postat de Sorana, pe contul de Instagram.

Răspunsul lui Țiriac Jr. nu a întârziat să apară. El a postat imediat un mesaj pe măsură.

Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie.”, a replicat Ion Ion Țiriac.

Halep a câștigat primul tur de la US Open 2021

Jucătoarea de tenis din Constanța s-a prezentat la primul meci de la US Open 2021 cu piciorul bandajat. Cu toate că nu s-a refăcut complet după ruptura musculară suferită în turneul de la Roma, Simona Halep a forțat exact când trebuia în primul set. Astfel a reușit primul break al confruntării și apoi a servit excepțional pentru 6-4.

Camila Giorgi a încercat același lucru în setul al doilea, după ce logodnica lui Toni Iuruc reușise un break a ratat apoi două mingi de meci. A fost o luptă echilibrată, decisă la tiebreak, dar eleva lui Darren Cahill și-a păstrat încrederea și a câștigat fără probleme.

Simona Halep e greu de învins.”, a spus expertul Eurosport de la US Open, într-o intervenție televizată în direct imediat după încheierea meciului disputat de româncă în compania italiencei Camila Giorgi.

Urmăriți Playsport.ro și pe