Spaniolii au dat bir cu fugiții de la Dinamo. Situația devine critică după ce alți fotbaliști au plecat de la echipă

Catinca Giosanu 12.01.2021, 23:14
Spaniolii au dat bir cu fugiții de la Dinamo. Situația devine critică după ce alți fotbaliști au plecat de la echipă

Spaniolii au dat bir cu fugiții de la Dinamo. Și asta din cauza datoriilor salariale. Din nefericire, situația devine critică, mai ales că alți fotbaliști au plecat recent de la echipă.

Spaniolii au dat bir cu fugiții de la Dinamo

Radu Birlică, directorul de marketing al clubului Dinamo, a confirmat faptul că niciun oficial spaniol de la Dinamo nu se mai află în România.

Mai mult decât atât, angajatul formației din „Ștefan cel Mare” a povestit modul incredibil prin care Pablo Cortacero a deturnat încercarea fanilor-acționari de a rezilia contractul cu Aleix Garcia. Și asta pe o sumă de bani mai mică, decât cea prevăzută în contract.

„Da, nimeni n-a mai venit în România. Eu am zis înaintea de Revelion că banii n-o să vină și că nu o să mai vină nici spaniolii. Dacă mă întrebați pe mine, Dinamo, în momentul de față, înseamnă DDB și Dorin Șerdean, care spune că aleargă după bani.

Eu chiar am vorbit aseară cu cineva din galerie, ei se chinuie să vorbească cu Aleix Garcia, să negocieze un contract de reziliere undeva la vreo 30.000 de euro și peste ei vine Cortacero, care spune că îi dă 90.000, dacă nu îi dă în 15 zile 40.000”, a explicat Radu Birlică, într-o intervenție la ProSport Live.

Aleix Garcia și-a obținut libertatea
Aleix Garcia și-a obținut libertatea / Sursa Foto: Pro Sport

Ante Puljic, despre experiența trăită la Dinamo

Jucătorul croat este de părere că principalul vinovat, pentru situația tragică de la Dinamo, este Ionuț Negoiță, fostul patron al clubului.

„E o problemă, o problemă mare. Pentru că, aşa cum ştie toată lumea, el (n.r. – Ionuţ Negoiţă) este cel care a făcut datorii mari. Când a venit Pablo, au apărut probleme şi mai mari, contracte mai mari.

Să fiu sincer, când a venit, nu ştiu, a adus jucători buni, a făcut echipă bună, a venit «mister» Contra, totul părea foarte profesionist. Dar după 3 luni vezi cum totul se prăbuşeşte… Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Nu mă aşteptam la asta”, a declarat Ante Puljic, pentru Antena Sport.

Tomas Mejias negociază plecarea de la Dinamo

La rândul său, portarul Tomas Mejias Osorio este foarte aproape de plecarea de la Dinamo. Motivul este același, datoriile salariale. Ibericul lasă descoperit un post esențial tocmai înaintea primei etape din 2021.

Portarul spaniol în vârstă de 31 de ani al lui Dinamo nu a făcut deplasarea la Mediaș pentru partida cu FC Hermannstadt. Deși s-a pregătit pentru meci, ibericul nu a mai făcut deplasarea alături de coechipieri.
„Poate că se va întâmpla o minune azi și vom primi banii, iar el își va schimba părerea. Dar nu știm dacă să râdem sau să plângem, fiindcă e greu de crezut că se va întâmpla asta”, au mărturisit jucătorii. Totuși, Mejias e pregătit să părăsească Dinamo, va negocia despărțirea cu clubul!”, au mărturisit jucătorii, conform GSP.ro.
Urmăriți Playsport.ro și pe