Speranțe de aur pentru Dinamo, împachetate în cuvinte cheie. Ce anunț a fost făcut după înfrângerea cu Oțelul

Giosanu Catinca / 17.08.2022, 09:45
Speranțe de aur pentru Dinamo, împachetate în cuvinte cheie. Ce anunț a fost făcut după înfrângerea cu Oțelul

Dinamo nu a reușit să se impună în fața celor de la Oțelul în al doilea meci din Liga 2. Formația din șoseaua ”Ștefan cel Mare” a fost învinsă cu 3-1, dar nu își pierde speranța. Alb-roșii sunt optimiști în privința viitorului.

Anunțul făcut de Vlad Iacob

Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a declarat că Mohammad Murad încă poate deveni noul investitor de la echipă.

Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință.

Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen. Eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, și din interiorul clubului și din exteriorul lui.”, a afirmat Vlad Iacob, după partida cu Oțelul.

”Au fost goluri pe greșeli individuale”

Oficialul a fost foarte dezamăgit de evoluția dinamoviștilor și a subliniat că va transfera noi jucători în perioada următoare.

Ca orice înfrângere, e frustrantă. Mai ales că i-am avut pe fani foarte aproape. Am suferit un pic la nivel individual, au fost goluri pe greșeli individuale. Din nou, nu am avut extraordinar de mult timp la dispoziție. Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2. Trebuie să muncim, să avem încredere în proces.

Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri. Vor veni sigur doi, poate chiar trei jucători. E clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare.”, a mai spus Vlad Iacob, după meciul cu Oțelul.

Rezumatul meciului  Dinamo – Oțelul, din Liga 2

Formația din Galați a început meciul în atac și i-a ținut pe fotbaliștii legitimați la Dinamo în propria jumătate minute bune după startul jocului.

Gorovei a ratat o mare ocazie de gol. El putea să înscrie încă din primele minute, dar a reluat execrabil din 6 metri central. Același atacant a tras în blocaj din 6 metri în minutul 9. După aceste două faze, Dinamo a reușit să echilibeze jocul.

Scorul a fost deschis în minutul 33, prin Gorovei. Dinamoviștii  au egalat chiar înainte de pauză. Buhăescu a fost cel care a restabilit egalitatea. A urmat golul lui Laurențiu Cătălin Maxim (minutul 56). Zece minute mai târziu, a marcat și George Cârjan.

Cu 15 minute înainte de finalul partidei, Dinamo a primit penalty. Neluț Roșu a reușit să marcheze, dar golul nu a fost luat în cosiderare. Lovitura s-a repetat din cauză că jucătorii dinamoviști au intrat în careu, iar a doua oară, Neluț Roșu a trimis balonul într-o direcție greșită.