Sportiva de 19 ani pentru care Cristi Borcea a plecat de acasă! A renunțat la nevastă pentru a se căsători cu tânăra bănățeancă

Pintilie Iosif 27.09.2022, 09:59

Cristi Borcea este recunoscut ca un personaj ce are o sensibilitate pentru femeii. Glumele ce fac referire la viața amoroasă a fostului acționar de la Dinamo sunt peste tot în social-media. Fanii fotbalului rad des pe seama numărului de copii pe care îi are Cristi Boncea, aceasta fiind o poantă celebră în fotbalul românesc.

A plecat de acasă la 19 ani pentru Cristi Borcea

Milionarul a atras multe femei lângă el. Alina Vidican i-a fost alături încă de când avea 19 ani. Playsport îți prezintă o declarație dată de Alina Vidican în 2018, despre relația cu Cristi Borcea.

“Timp de șase luni, m-a tot invitat în oraș până să ies cu el prima oară. Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timișoara. Eu mă-ntorceam acasă de la Paris, cu escală la București, el avea treabă la Timișoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns în Timișoara. Iar șase luni nu ne-am mai văzut. Așa am considerat eu. Că un bărbat trebu­ie să lupte. Am vrut să văd dacă mă place cu ade­vărat. Aveam 19 ani.

Eram copil. Nici să sărut nu știam bine. Cred c-am făcut-o din pură copilărie. Eu, când l-am cunoscut pe Cristi, nici nu purtam tocuri. Jucam baschet, făceam înot, aikido, eram mai sportivă. M-am maturizat și am devenit fe­meie lângă el. Lui Cristi i-am dăruit toată viaţa mea. De la 19 ani… Am trăit prin el, prin viaţa lui, de cînd ne-am cunoscut. Eu am trăit doar pentru el, nu am avut ambiţii să fac carieră.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Și am pierdut copilul în luna a cincea. Am suferit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru. Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, declara Alina Vidican, pentru Ziua de Vest, în 2018.

Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican

Fostul patron de la Dinamo are doi copii împreună cu Alina Vidican: Alex și Gloria. În prezent, Alina se iubește cu un alt milionar: Claude Senhoreti, american.

Cristian Borcea are șapte copii recunocuți: Gloria (mama – Alina Vidican), Alex (Alina Vidican), Carolyn (Simona Voiculescu), Patrick (Mihaela Borcea), Angelo (Mihaela Borcea), Melissa (Mihaela Borcea), Milan (Valentina Borcea).

Urmăriți Playsport.ro și pe